Spin My Wheel -Eller Inte...

Jag mår förtjusande bra, så här finfint har jag nog inte mått på flera månader! (ja trots att jag inte är på P&L- men jag kan ha det nice ändå)
Sen är jag ju faktiskt jäkligt brun! Har liksom inte tänkt på det, men nu när jag kom hem, cyklandes från rival-sidan av älven där jag spenderat nästan hela dagen vid vattnet - ja för att inte nämna med personer jag håller varmt om hjärtat, så kollade jag mig i spegeln..och då slog det mig! Jag är ju sådär brun som alla säger. Jag har färg- som jag sagt till Nina som definitivt är BRUN.
Så det gör faktiskt inget att mamma inte bjöd mig till Grekland,dit hon och Gabriel åkte i förrgår- utan mig för att jag inte svarat i min mobil, eftersom jag redan är brun.
Fast ja, azurblått VARMT vatten hade inte varit helt fel om jag ska vara ärlig.

Mitt löfte om att äta sunt är föresten helt klart bortglömt. Eller inte när  jag väl ätit allting... Det är typiskt! Varför kan jag inte tänka efter INNAN jag börjar äta (vräka) för att ge ett exempel, tex. Igår, Ben & Jerry glass (my two best friends), godis, 7up, en klunk cola, ohälsosamma limpor m.m.
Det är som om jag går in i någon form av trans när det kommer till mat och dryck. Det var tal om vattenmelon, men på något vis skippade jag och El Osito den idén..den var för "dyr" tydligen (fast jag hade ju inget med betalningen att göra eftersom- läs längre ner. Han stod för alla kostnader-en sådan "björn"tjänst!höhö). Sen drog vi oss till Östermalm där jag kunde gluffsa i mig alltihop! Ja..jag åt till och med upp hans godisar trots att jag nogrannt delat upp dem så att vi skulle få en av varje...
Den här bloggen ska nog läsas av alla med samma problem, de skulle bli så äcklade av det jag skriver att de totalt skulle undvika deras liknande matvanor...Synd bara att den inte funkar på mig.
En sak är i alla fall positivt med min hetsätning: Jag snyltar på allt. Får allting betalt.
Ja, vissa är lyckligt lottade när det gäller att vinna på andras bekostnader. Skamligt men sant.

...På tal om brun (eller inte):


Det är sorgligt. Michael Jackson, King of pop, the legend is gone.
Uppväxt med MJ som jag blivit var Beat It min favoritlåt när jag var liten..det är med sorg som jag lyssnar på den idag.

Enrique Levererar

Detta oändliga tjat om att vara trött. Alla verkar vara trötta och jag är medlem i klubben, hedersmedlem helt klart. Har nyss kommit hem efter en heldag i solen- och blir man inte trött av att sola så är jag en sjungande babian. Jag följde med min syster och hennes pojkvän till hans typ eh...farbrors stuga utanför Holmsund. Den stugan var kanske världens snyggaste stuga! Jag ville bo där evigt, eller i alla fall aldrig åka hem. Dumt nog hade jag inte med mig badkläder...så där fick jag ligga kvar i solstolen och lyssna på rock-klassiker (som för övrigt spelar mer reklam än musik) medan de svalkade sig i det stora blå.
Känner nu, trots att jag är megabaotasupertrött, att jag måste ut och springa mina sex kilometer. Har nämligen bara ätit och druckit en massa skit- igen! Jag måste verkligen byta matvanor. Så som jag håller på kommer bara leda mig till fördärvet, det är vetenskapligt bevisat.
Där i stugan åt vi butterkaka, singoalla, macka med keso samt godis till fika. Efter det åt jag gushelov ett äpple. Sedan till middag blev det storbuffé bestående av korv med bröd toppad med ketchup, senap, bostongurka och keso, och som lite extra tilltugg CHIPZ!
- Gott tänker du. Gott tänker jag...Hmm... det var gott.
Lyckligtvis stod jag inte för kostnaden av all denna mat. Jag är nämligen spenderarnas spenderare- så nu måste jag hålla i plånboken. Jag gick nämligen ut på Rex igår- ja tänka sig jag KOM IN PÅ 20! Inte så konstigt egentligen..höhö..men det är ändå RE-spect. Det var verkligen en kväll att minnas! Kvällen då jag kom dit med en femhundring och ut med 240 kr.... Ja ni hör ju! Det är skamligt, särskillt efter att man vuxit upp med Lyckoslanten där Spara i "Spara och Slösa" tydligt visade att hennes levnadssätt var det bästa gentemot Slösa...
Träffade några coola kidz  vid namn PetterNiklas (petter och niklas) samt HIV-matte -som jag hade äran att döpa honom till. Det otroliga med Petter (och de andra-att de inte sprang iväg av skräck när de fick veta att jag var 91:a...) var att jag skulle gissa hans favoritband. Jag fick 10 försök på mig.
Efter att ha gissat på två väldigt oseriösa band så bad jag om en ledtråd- som löd " De är från Sverige". Jag svarade Mando Diao men det var fel. Sen...ba ba ba baaaaa sa jag Europe. Och ja tusan, det var banne mig rätt! Hur stora är oddsen? Jag är en stjärna när det gäller musik.
Nej..jag måste verkligen ut och springa nu.
Imorgon kommer jag göra av med minst 48 kr....jävla bussar till stan. De borde vara gratis! Man gör ju gott för Norrland, Sverige, Europa, Jorden m.m.

Para Bailar La Bamba

För alla er som förstår:
JAAAAAAAAA JA JAAAAAAAAA JA JAAAAA JAAAAA JAAAAAAAA!!!
YES YEEES YEEES


sådärja...resten har något att klura på. Jag är Glad i alla fall

I'm Feeling So Bohemian Like You

Har under den större delen av dagen (då solen varit framme och det faktiskt kännts som sommar och inte april) suttit ute på en solstol med de nya baota hörlurarna som pappa har köpt. Jättesmart uppfinning om jag får säga det själv, det är  hörselkåpor med en antenn på, så man kan lyssna på radio. Supersmart- för man hör verkligen ingenting annat än radion. Så om mamma ropar att hon vill ha hjälp med disken, är det bara att blunda och låtsas att man inte hört- för det har man ju inte.
Lyssnade såklart på the one and only radiostation- Lugna favoriter! Ok..skojja ba! P3 såklart! Christer ska ju vara pappa-ledig till januari nu. Kändes oerhört sorgligt men sista programet var verkligen ett vackert avsked. Funderade på om jag själv skulle ringa in men jag kom inte riktigt på vad jag skulle säga. Skulle säkert få hjärnsläpp och börja "hehe":a hela tiden- vilket jag inte tror varken Christer ellerMorgan skulle uppskattat...
Kunde kanske pratat om att jag ALLTID börjar gråta när jag ser How To Save A Life- videon...Den är verkligen rörande med alla gråtande barn och ord som verkligen eh...berör(?) en. Det är en sak på min mesighetslista. Jag försökte verkligen att hålla tillbaks tårarna idag när jag såg den på Vh1..men icket. Som tur var så kom ingen...Att gråta till musikvideos är inte direkt något plus i kanten.

För alla er som har tråkigt så har jag fotat Rocky- som jag lärt mig att förstå nu som mogen 18åring. Samt Pondus.
Trevlig Läsning!













     

Nu Brinner Bananerna

Jag doftar rök, skog och nästan älg. Kort och gott kan man säga att jag doftar som en äkta norrläning, en norrlänning som är expert på att göra upp eld. (Det lönade sig helt enkelt att gå den där vildmarkskursen på elevensval i sexan.) Stolt kunde jag visa upp mina talanger för skåningarna/skånskarna (?)- som kom upp till Kattas 20 års dag, på vår utflykt igår ute i den vackra norrländska naturen. Dock, hur mycket vi än letade, såg vi inte en endaste älg, men det är typiskt när man väl vill se en älg dyker de aldrig upp- men när man är helt oförberedd så POFF kommer de fram.
Känner dock att min vildmarksanda sakta börjar försvinna (trots att jag inte duschat....hehe) här där jag sitter och kollar på televisionen. Fastnade skamligt nog för My Super 16 UK och som vanligt var det en bortskämd skrikande lätt överviktig tjej som skulle fixa vääääääääääärldens party. Förstår egentligen inte vad det är som är så tilldragande med den sortens program? Kanske för att jag själv aldrig kommer komma i närheten av att ha en sådan fest, göra entré med en rosa limo med två vältränade män i bara överkroppar som eskorterar mig in i mitt partytält med jacuzzi och rosa spotlights, eller få en egen lyxlägenhet i present av mina föräldrar? 
Nåväl, tjejen fyllde faktiskt 18 och fick ett totaly wonderful party och trots att hon skrek till alla och var allmänt dryg så hade hon världens snyggaste date (en snygg britt! helt otroligt! och han var inte den enda på den där festen, jag skymtade minst 4 st hetingar till.. fantatsiskt att se snygga britter) och alla älskade henne.
 Jag blev helt klart imponerad.


 






                                                                     
   

                                                                      

Bä Bä Vita Lamm... Är Inget För Oss!

Så därja.. andra gången för denna sommar som jag äter rabarberpaj (rabarbär). Inte illa- särskillt när det är jag som har bakat dem allihop, fyra stycken sammanlagt. Nu skulle det sitta fint med en tupplur, trots att jag sov till klockan 13.00 idag. Det har helt enkelt varit en hektisk helg för mig så det märks att jag blivit gammal. Som ung klarade jag av fartfyllda dagar och nätter men som artonåring blir jag som en zombie när jag väl får pusta ut. Kan dock glädjas över det jag gjort där då jag nickar till vid middagsbordet.
Fredag, jag tackar Gud för fredagen. Fredagen var dubbelt så makalös som kulturnatta för två år sedan- och då tusan är det riktigt bra! Den började dock med en tråkig kurs till mitt jobb, lyftningstekning m.m. (Om det inte hade varit för att jag fick betalt hade jag aldrig satt min fot där.) Sedan efter ca. 9 timmar efter kursens start begav jag mig till stan- också kallad Umeå. Gick hem till Henrik med mina nya snygga solglasögon i en härlig sol, ovetandes om att jag ej skulle få använda dem mer under helgen. ..
Efter en kort visit där på Haga åkte vi mot skogen, buschen, den svenska naturen..TÄFTEÅ. Vackert ställe det där, kanske vackrare än spöland (?). Nåväl stannade vi i en av Henriks kompisars stuga för lite rajtantajtan. Jag som är så dålig på namn minns inte vad någon hette, men det var kanske sak samma. Huvudsaken är att man har det trevligt!
När jag blivit biten av cirka 2345 myggor, de otroligt avslappnande myggrökelserna brunnit ner, vi lyssnat på killarnas älsklings låt 17 år på tok för många gånger, bestämde vi oss för att kila till Le Festival.
Min nya vän Kalle Anka blev min trogne följeslagare och tillsammans med alla andra festivaltyper fick jag uppleva the time of my life. Dock blev det ingen musik för mig...cool som jag var blev det  bara cirka en minuts lyssnande på Glesbygd'n och sedan drog jag mig ner till stranden- där stannade jag största delen av kvällen(natten?).
Men som alla vet så varar inget för evigt, så där vid två tiden, mot min vilja, åkte jag och Katta hem- Jag,otorligt nöjd över allt (överallt) samt med löften om att  återkomma på lördag
Men nej...så blev inte läget.. Det var planerat att jag skulle åka dit med Anna och Helén denna gång för att bla. Fira Josefin och träffa annat folk (hehhehehehehe) men vädret sa Fuck you- och vi lät den. Istället köpte vi tre påsar chips och kollade på Top Gun hela kvällen. När vi sett färdigt filmen spolade vi tillbaka till de bästa scenerna (alla som sett filmen vet vilka jag menar). Och ja..hehe..en scen såg vi kanske 5 ggr tills vi bestämde oss för att vi helt enkelt inte får förstöra själva grejen genom att tjata ut den (jag tror dock aldrig jag skulle kunna bli less).
Sen gick vi och la oss. Sen väckte Anna mig . Sen såg jag och anna på tv. Sen åt jag frukost. Sen såg vi på trollkarlen från Oz. Sen åt vi kräm. Sen borstade jag tänderna. Sen såg vi Swing it magistern. Sen for jag hem. Sen åt jag. Sen blev det en massa annat shit. Sen skriver jag här och nu. Sen har du ändå inte orkat läsa igenom allt.

Ett År Kvar...

Jag är trött- så det var det inlägget.
Imorgon kommer jag vara trött, sen är det över. Sen blir det kul igen- i TÄFTEÅ
Gårdagen blev INTE som jag tänkt mig, men helt klart Godkänd (om jag varit student hade det varit MVG) . Jag fick en ny erfarenhet här i livet..eller TVÅ. Synd bara att jag blev yr på köpet. 



Den här låten äger fett ( som en kebabtallrik jag åt idag)


Hellre Cancer Än Ringar Runt Ögonen

Imorgon is THE DAY! Dagen som känns både sorglig och underbar. Dagen då saker och ting kommer att hända. Dagen då sommaren börjar. Dagen då tvåan slutar. Dagen då alla treor lämnar midgård. Dagen då nästa gång jag är på skolan kommer jag vara en av de äldsta. Dagen då jag skiter i allt och bara gör ALLT istället. Dagen då jag är på G!
Jag är så taggad just nu. Bruce Springsteen's Dancing in the dark- så taggad är jag. Eller Don't stop me now med Queen- ja den beskriver mig nog kanske mest.
Nu följer jag min älskade vän Nina och gör som jag tänkt imorgon, oavsett vad jag funderat tidigare. Jag menar hehe.. det kommer gynna både henne och mig. Mest mig. Eller ja..nej...henne..eller båda...
Kommer skratta och gråta imorgon, mesig som jag är tycker jag det är sorgligt med studenten då så många fina människor lämnar oss. Samtidigt som det bara är ett år kvar tills jag är en av dom- och som sommarlovet börjar! Damn! Svårt...Det kommer i alla fall bli en paradistisk sommar. Jag har redan planerat allt (och den kommer innehålla många läckerheter samt att jag kommer vara 20).

En varning: Ni som tycker jag är pinsam i vanliga fall ska nog undvika mig i sommar. Känner att jag kommer skämma ut er annars. Jag skämmer dock aldrig ut mig själv- jag skäms aldrig. (bara om jag skulle glömt låsa toalettdörren och en lärare skulle råka öppna)

En Apas Farbror

Ibland är det verkligen helt underbart att komma HEM- särskillt när man har suttit i en bil från halv tio på morgon till efter nio på kvällen. Resan kändes dock snabbare än vad den borde ha gjort , tack vare: ljudbok "Snabba Cash" (tjock bok det där, fett nice med chill -som taget ur den), min mp3 fylld av ljuvlig musik ( fast..jag har ju mina mindre ljuvliga låtar där med som är för pinsamma för att nämna) samt Marabou mmmmm.. Känner dock att jag gått upp cirka 78 kg under denna resa. Har nämligen ätit hamburgare fyra gånger inom loppet av fyra dagar! Det känns inte nyttigt någonstans..gott (eller ja inte sista gången) men inte nyttigt. Så nu ska jag inte äta hamburgare på 3 månader har jag bestämt. Men tro inte att detta var mitt val, det var mina grannar som jag åkte ner med som drog mig åt MAX stup i kvarten, så vad kunde jag göra? Dock, dock mina vänner! Detta är skamligt, jag såg många snygga killar i Karlstad- men den absolut snyggaste under min resa såg jag på MAX i Örnsköldsvik.
- Ja ni läste rätt! En kille med röd keps....sådär så att han skjutit upp luggen med kepsen., Blond.. typ lite långaktsigt hår, grön tröja och sådär jobb-arbets-byxor.
Så om du MAX-kille läser detta: Du må ej vara min stil- men het var du!
Men mer om resan nu! Karlstad var suuuuuper! Känner mig dock en aning dum som trodde Umeå var större..
t.o.m när jag gått på gatorna som var 465463213 längre än Umeås med 45464654 mer affärer och C/O.
Alexs hus var najjselinajjs najjs, och vi levde helt enkelt livet där i husvagnen. Såg Doktor Zjivago (eller hur man nu stavade det)  i flera timmar- mycket gillande...tills slutet...som SÖG!
Liza var med på noterna också, och hon är ju som sagt helt underbbaaar hon med. Vi delade på en glass med ost på. Det var gott. men 98 spänn för en glass..jajja nåväl ibland lyxar man till det.
Nu har jag iaf koll på den mer söderliga delen (eh.det heter nog inte så) av Sverige, och hoppas
på ett återbesök till SOLIGA KARLSTAD!
Next tour: Nån jäkla park på stan imorgon med el clasico- hoppas dock på TRÄFF med filippppo (inte italienaren nurå höhö)


Ååååååååååh SOPA!

Jag är trött som attsiken! Känner mig heeeeelt slut, känns som jag sprungit till Norge och tillbaka fem och en halv gång. Ändå så har jag bara spelat fotboll. Och nej! Detta tyder inte på att jag har dålig kondition, nej utan bara på att det varit en ansträngande dag. Sen har jag ingen röst längre, har skrikit som nå himla,,,eh,,,skrikmaskin!
Det var hur som helst en utomordentligt god dag! Så den här slutheten jag har just nu är helt klart värt det. Visserligen är jag fortfarande förbannad på de jäkla musikarna (lag två) som vi förlorade mot! Om vi bara hade hållt ut i en minut till mot detta toppade lag endast bestående av 32746 killar och EN tjej, så hade de aldrig gjort mål och VI ARENA lag 2 hade gått vidare! Men det är såklart för mycket begärt. Annars mosade vi Bild med 3-0 samt krossade Media med 2-1.
 =JÄKLIGT BRA DVS.
I'm proud over my team... Känner dock att jag inte kommer vara så jätteomtyckt imorgon på skolan, eller så kommer jag ha en väldans stor respekt. Alla kommer nämligen vara rädd/arg på mig efter allt fult jag skrikti. Jag är ingen god supporter och ingen god spelare, eftersom jag alltid vill klämma in fem svordommar i varje mening,
Men ja.. jag har dock jäkligt kul medan jag håller på... Så jag förstår inte varför de jäkla musikarna (ÄNNU EN GÅNG) skulle vinna Cheerleading grejjset bara för att de hade nå jävla trummor att bomma på, medan vi i ARENA använde våra egna röster för att komma med underbara hejjarramsor (och fula ord från min sida).
Grattis till SMMM hur som helst.. och ja Arena Natur med.. fast de glömde man bort eftersom all uppmärksamhet gick till samma person om och om igen. "Redan en LEGEND".  Det var verkligen en upplevelse att se dem hålla i den fett stora pokalen. Kändes som rena rama VM finalen.
Nåväl....nästa år... Nästa år....
(tänk att det är MAD i Gadget som säger det där)

Så det var mitt sista inlägg för veckan- åker nämligen till Karlstad imorgon och kommer knappast ha tid för bloggelibloggskrivande. Så kära läsare.. HÅLL UT!  Ni kan klara det..trots att jag vet att det kommer vara jäkligt svårt.
Nu ska jag gå och äta lite godis...JA FILIP, FÖRLÅT MEN JAG MÅSTE! JAG KÄNNER SUGET!


Det Är Krig Och Politik Som Har Fördärvat Vår Jord

Kom just på en ultraviktig sak! Kanske den viktigaste saken under hela året, saken som berör oss allihopa.
Jag kommer som sagt vara i Karlstad över helgen, och vad händer i helgen...? JUST DET! EU-parlamentsval! Detta betyder alltså att jag inte kan rösta i Älvans hus här i Spöland som planerat. Utan måste då..? Ja vad ska jag göra då? Att rösta är för mig ett självklart,det är ju en del av själva vuxenhetsproceduren, om jag missar den så kan jag aldrig kalla mig mogen igen! Måste kolla upp..typ poströstning eller vad det nu kallas...

Hur som helst höll jag på att dö av skratt när jag läste MADS HOROSKOP (det är verkligen min humor opp i dagen). Dessa var de roligaste av dem alla:

Skytten
22 november- 21 december

Stjärnorna säger tyvärr inte ett dugg om din framtid, vilket kan bero på att du inte har någon- Det är till och med möjligt att du redan är död, och har glömt att meddela oss det. Var dock försiktig; kolla din status noga innan du beställer kremering.

Jungfrun
23 augusti- 22 september

Hjälp till hemma. Arbeta idogt på jobbet. Ge en mötande främling ett leende, och en mötande bil fingret. Låna en vän ditt öra, ett handtag och din bröstkorg. Ge blod. (helst på Blodcentralen)

Tvillingarna
22 maj- 21 juni

Efter åratal av fjäsk når du toppen av företaget-.Tvärr går det i konkurs i vår. Du har haft otur på sistone, och det beror på att den tagit slut. Du kommer har otur resten av livet, vilket lyckligtvis inte blir länge.

Kräftan
22 juni- 22 juli

Dina stjärnor står i samma läge som Vattumannen. Stenbockens och Skorpionens (vette fanken hur det gick till, men det förklarar varför du aldrig är orginell.) Läs de horoskopen istället, och välj de bästa bitarna.

Lejonet
23 juli- 22 Augusti

Dina stjärnor ligger så att om man drar en linje genom dem liknar det Göran Persson i profil, eller skåne, beroende på vilken vinkel man ser det ur. Det tyder på att du snart kommer köpa en oherrans stor bondgård

RSS 2.0