Kärleken Är Blind, Jag Vill Gärna Se

Fy fan för min dator. Här hade jag skrivit ett fantastiskt inlägg om hur det kom sig att jag satt här och gluffsade i mig fika helt gratis, sådär gratis utan att mina föräldrar inte ens betalat för mjöl, socker eller liknande ingredienser för att skapa ätbara go'saker. Men nu, tack var min dator, får ni inte veta hur det gick till. Att en av gosakerna var en hel rulltårta som jag fått av en liten etta som tiggde och bad om att jag skulle mottaga hennes gåva. Ädel som jag är, samt vuxen och mogen, så tog jag emot den och gav den unga flickan en klapp på kinden (typ).

Hade även skrivit lite om mina åsikter gällande gårdagens fantastiska match- El Clasico, där jag citerat min vägledare, mentor samt förebild- Alex Schulman. Vi delar nämligen åsikter om att man nu inte får använda sig av orden El och Clasico i samma mening. Sådär som att säga att man gillat Since you've been gone hur länge som helst men att ingen nu tror på en enbart för att Tove sjöng den i fredags. Här har jag vuxit upp med fotbollens Barcelona sedan barnsben- där utgår inte El Clasico. Men helt från ingenstans känner nu alla till denna matchernas match: fotbollsfantaster, journalister, mindre fantaster och övriga döda slänger ut sig orden som om det var något nytt, en sensation.
Detta är pinsamt.
Som min dator.
Ni är ovetandes om det fantastiska inlägget. Tro mig. Det var vackert.


 

Måste nu skissa upp kläder från en viss musikstil. Lutar just nu mot rockabilly, men vi får se om jag kan få inspiration från annat håll. Google is da sht..not.

 


Det Går En Skrattretande Förbannelse Över Mig

Håhå Jaja! Ligger här och skrattar för mig själv. Låter lite sådär läskigt på när-lammen-tystnar-nivå men detta är verkligen enbart komiskt. Från att ha gått från ett ganska bistert humör som gungat upp och ner mellan trötthet och sådär att man bara kollar i väggen utan att tänka på något alls (fast det kanske kallas  trötthet det med?) kan jag nu inte sluta skratta. Ja, som att kolla på keyboard cat på youtube eller läsa Rocky på måndagsmornarna. Detta är komedi på högsta nivå. Glöm Family Guy och Parlamentet, Sofia låter sin hjärna förvandlas till världens stand up scen som slår högt högt!
Nåväl, ska sluta skratta nu..hehe..oj nej! Inte bra, såg nyss ut som Hannibal Lecter helt klart. Måste tänka på något annat..hmm..Ja! Var ju nyss på julbord. Årets första- det satt verkligen fint efter en utekväll på Corona. Dock var jag oerhört missnöjd med köttbullarna och revbenspjället, köttbullarna ska ju annars vara grädden på moset men denna gång, ja jag finner inte ens ord. Som tur var så höll däremot laxen måttet samt pepparkakorna och ris á la maltan. Fast trots denna tradition att äta mer än vad magen egentligen tål och behöver, är jag på något mystiskt vis sugen på en påse sourcream och peppar-chips...Nina lyckas verkligen alltid att se sådär sofistikerad utJag och Anna är däremot en annan historia.

 

Om man gillar hostmedicin kan det gå hem, vilket det gjorde för Anna.

Kände dock att det inte var någonting för mig, trots mina 60 långa år.Vi ser båda uppsvällda ut trots att vi inte hunnit annat än glöggen till dagens julbord.Jag blev eh, förvånad över någonting, Gabbumonen glad.Katta var också glad och ser sådär nördigt go ut.

 

 

Nu är det snart mitt älskade Gossip Girl. Sen blir sov sov sov. Seya


Ja Då Ses Vi På Lördag Trotsallt

Har lite sådär fantasibrist. Måste bero på att mitt rum är stökigare än stökigast. Förstår inte hur jag kan leva med den här röran. Ligger troligtvis 8kg kläder på golvet, 4 böcker, ett dussin papper, några plastpåsar från tidgare shoppingkap, tre badlakan, ett sängöverkast, tre par högklackade skor, några skärp, två skolkataloger, kuddar, en E sträng, en busstidstabell samt övrigt jox. För att inte tala om att jag tydligen öppnat alla lådorna på byrån och att tvättkorgen är på tok för full. Skrivbordet är inte heller något vidare...Jag önskar jag hade samma krafter som Dioda i Greveholm. Att jag bara kunde lyfta lillfingret, svepa runt det i luften och att det då skulle skjuta ut något glittrande som skulle ställa rummet till rätta. Synd bara att jag är livrädd för aliens...
Ska se om jag kan hitta några kläder tills ikväll, för just nu ålar jag runt i rosa shorts och tshirt. Tror inte det får mig att se så anständig ut. Man blir som sitt rum helt enkelt.
Som ni märker håller jag på att julpynta min blogg. Vet inte varför, jag hyser nämligen lite agg mot julpyntare. Men antar att detta är ett sätt att be efter lite snö. Snälla snälla snälla, bara nååågon centimeter skulle duga.Den här låten ska tvinga mig att börja städa. Annars kommer vargen jag trodde var död...

Imperiet- Var e vargen


Lycklig Och 8600 Riksdaler Rikare

Pappa om Mammas Pojkar: "Världens dåligaste program".
Jag tycker definitivt att han överdriver, nog för att jag blir sjukt less på Viktoria B, som jag och Katta nu kallar för Pumba. Eller hon äckel Julia vars ögonbryn talar för sig själv.
Jag vet jag vet, jag är oerhört töntig som kollar på det här och ännu töntigare som faktiskt kan namnen. Dock har jag ju varit tydlig när det gäller tv-serierna jag ständigt fastnar för...Skräp tv och jag är som Dress Mann och egyptiska bomullsskjortor.

Nåväl. antar att det är dags att nämna talet så att jag en dag kan läsa igenom detta inlägg och minnas känslan, känslan att ha det bortgjort. För det känns verkligen som att falla fritt av lycka. Jag har gjort bort det. Tackar gudarna för att jag överlevt denna dag, 26 november 2009. Nu kan jorden gå under, bli attackerade av mördaraliens eller svinisbakterier- jag Sofia har nämligen klarat svenska B's domedag.
Talet firades med saft och kakor hos farfar, kan det bli bättre party än så? Särskillt när farfar drar upp historier om hans ungdom- då jag trodde de blev skjutsade till skolan med häst och vagn, eller när han meddelar att farmor sagt att Saffráaan blivit hemskt hemskt dyrt nu.

Ni som har diabetes eller avskyr julen behöver inte kolla på bilderna nedan.

 

Mycket mycket bra dag, Ett MVG om jag ska vara ärlig. Har till och med lånat Sara Lidmans- Hjortronlandet. Redo för underbar läsning! Godnatter.


Eftersom Jag Är Så Oaktiv Kommer En Massa Info På En Och Samma Gång

..Ja lite som Per Gessles fantastiska låt som spelades stup i kvarten för några år sedan.
Nu kommer du som läser det här och jag bli BFF! (fick typ precis lära mig vad det andra F:et står för..hade gått och funderat på det i typ tusen år innan jag fick en snillerblixt. Hoppas bara att det stämmer)


ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? Ja...24 blygsamma år.
Vad tycker du om kärlek? Kärlek är nog det bästa livet kan erbjuda.
När kramade du någon sist? Jag satt lite nära Linnéa och höll om henne med ena armen idag. Gills det?
Saknar du någon speciell person?
Ja Linn... Hade nog saknat Andreas Carlsson om vi känt varandra också.
Har du svårt för att bli kär? Ja, riktigt riktigt kär är inte min starka sida.
När kysste/hånglade du med någon sist? Typ i lördags/söndags.
Ångrar du det? Närrå
Är du singel? Yes, men det betyder inte att jag gillar Beyonces dänga!
När fick du senast en komplimang? Idag, om att jag "typ ritade" bra heh..
Har du hånglat med någon av samma kön? Nej, HÅNGLA vore att ta i.

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? Ja, på jobbet en dag tuppade jag av...
Hånglat med fler än 50 pers? 39 avklarde 11 kvar heheh..kidding!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?
Usch va hemskt..JA...
Gjort något riktigt dumt? Allt jag gör känns egentligen dumt.
Gjort något du verkligen ångrar? Ja, men dem har jag förträngt.
Varit nykter på nyårsafton? NÖÖÖE...klart jag har
Åkt ambulans?
Herregud. Det har jag banne mig inte gjort! Bara sett en..
Gjort nåt olagligt? Ja, jag har blivit skjutsad på pakethållaren av en tjej under 18..ajj ajj ajjdå!
Blivit polisanmäld? Inte än.
Slagit ner någon?
Inte direkt knytnäve, men de har då varit nära.
Skämts över dig själv?
Typ inte. Jo..nä..JO
Sagt jag älskar dig och menat det? Deep shit, yeah!
Tar du droger? Jo injeccerar antisvinis nu varje kväll.
Dricker du? Ja, man måste dricka för att överleva faktiskt.
Vilka kläder sover du i? Allt som inte är gjort av siden eller flanell.
Vad hatar du verkligen? Typ..människor som tror de kan frälsa alla.
Varit kär? Upp över öronen.
Är du ensam nu? Nä, jag och Arne Weise spelar schack..jo jag är ensam.
Vill du gifta dig?
Ja, vit klänning och 14 brudtärnor samt en äkta man.
Vill du ha barn? Två stycken. möjligtvis tre.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Måste vara en viss Sofia Cortés, hon bäddar aldrig!
Såg dig gråta? Många
Fick dig att gråta? Min finaste Linn.
Du delade en drink med? Nina..eller nej, jag drack nog allt själv.
Du gick på bio med? Edvin och popcorn i mängder.
Skällde på dig? Hiro. Voff voff!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nepps
Kramat någon?
Men den frågan var ju nyss??
Pussat någon? Nej, inte ens min Hiro. Kan ju pussa mig själv nu kanske.
Köpt någonting? Ja en macka samt en kaka i kafeterian.
Sjungit? På tok för mycket. Marilyn Monroe nyss tror jag faktiskt.
Saknat någon? Ja, men den var ju typ nyss också..hmm..

JAG HAR:
Digitalkamera?
Ja, men den är så pinsam att jag gömmer den.
Systemkamera? Sir yes sir!.
Telefon på rummet? Neep, sen funkar inte våra telefoner just nu...
Egen dator? Klå detta men jag har TVÅ.
Könssjukdom?
HIV +, fick diagnosen idag
Husdjur? Min beardie!
Bra kompisar? Yes! Inga dåliga hittills inte
Receptbelagda mediciner? Jag är typ friskare än nypressad apelsinjucie (som inte ger mig blåsor på tungan)

Helt FREAKIN' Amazing!

Jag är KLAR! FATTA JAG ÄR KLAR!!
Det är så jag vill springa runt runt, hoppa upp och ner, göra kullerbyttor, gå ner i spagat, sjunga We Are The Champions, hjula, göra andra akrobatiska rörelser jag inte kan, dansa hejfaderullan, skrika, skrika ännu mer! Men, uppenbarligen så skriver jag bara ett blogginlägg..
Nåväl, jag är (trots att jag inte gett ifrån mig ett ljud) överexalterad och känner mig sådär fint nöjd och belåten. Fattas bara att jag klappar mig själv på magen.
Det jävla_fucking_talet_91 är klart! Ursäkta bristerna i mitt ordföråd efter som jag tar till svordommar, men detta är verkligen en sensation!
Aaaahhhh..lättnadens suck är klar. Nu ska jag banne mig sova!

För att förstöra lite av all entusiasm och övergå till den normalt sura Sofia har jag gjort en lista över saker jag inte gillar just nu:
- Personer som har musikspelare på sina bloggar. För guds skull, man blir ju rädd när Black eyed peas börjar spelas sådär mitt från ingenstans.

- Twilight- böckerna har jag mer överseende med, men den här hysterin får mig att vilja flytta till Timbuktu. Ursäkta alla pattinson-och-allt-där-emellan-fans men nu får ni skärpa er, det finns viktigare saker här i världen än glittrande magar och dåliga skådisar.

- Elevråd - Främst eleverådet på Midgårdskolan. Ett meddelande till er: NI KAN INTE FRÄLSA OSS! Sluta amerikanisera vårt samhälle i Obamas namn! Vi klarar oss utan erat tjaffs om att vi elever är "hjärtat på en häst".

- Julen - Seriöst, det är en månad kvar! Kan du inte vänta lite grand i alla fall?

- Idol - Vill kräkas så fort jag hör namnet. Hela programet har tappat konceptet, allt från Tove Styrke till Jihdes patetiska skämt. Calle, Andreas och Mariette för all del, men sen kan programet gå under likt jorden 2012. Att Bagge saknas gör inte saken bättre..

- ITunes - Kan någon på denna jord förklara hur det egentligen fungerar? Och den största frågan av alla, hur fanken raderar jag låtar från min Ipod? VA? SVARA? Jag orkar inte med en enda Boom Boom Pow en gång till..

- Mig själv- Borde ta och skaffa ett bättre humör och lite positivare handlingar
Att mamma redan placerar ut tomtar och sätter upp julgardiner orkar jag inte ens kommentera. Hej Tomtegubbar slår i glasen! Nu har denna lilla tomtefarbror flyttat in...Välkommen..NOT


Det Finns Inget Ö I Boström

Förstår inte hur all energi på något vis avlägsnat sig från min kropp för att lämna mig ensam med Tröttheten. Tröttheten är en dominant figur som övertalar mig att hela tiden blunda, jag är chanslös mot den utan min vapendragare Energin. Den svikaren! Skulle inte förvåna mig om att jag snart får hem ett vykort över Miamis solnedgång på framsidan där det på baksidan står "Hej Sofia! Ledsen att jag bara försvunnit sådär utan vidare, men jag behöver verkligen den här semestern i Miami. Vädret är underbart och jag får äta skaldjur varje dag, för att inte tala om den fantastiska servicen här på (lyx)hotellet. Hoppas du har det bra. Vi ses om fem veckor. Soliga hälsningar från Energin"- en munter hälsning där O:et i "Soliga" är ritad till en liten sol. Fyndigt...
Förstår dock varför Energin handlat som den gjort, det är alldeles för mycket saker på gång just nu att min kropp inte orkar med allt arbete. Tänk, precis en månad kvar till julafton- kan det bli värre?Jag och Nina planerar en finfin fest á la Coctailtema. Låter underbart, måste bara hitta en klänning. Att hitta någon i stil med de här blir nog inte så svårt hehe. Jag menar ryska bisamråttor som bräm eller gamfjädrar droppade i guldfärg som ägreter kan kanppast vara svåra att fixa fram?...eller.. 20 talet är här (?)


Nu Ska Jag Lämna Internetvärlden Tills Jag Åstadkommit Något Vettigt

Nu är det bråttom! Mer bråttom än att vakna 8.35 efter att man glömt ställa väckarklockan kvällen innan, rusat upp ur sängen och insett att alla vettiga kläder ligger i tvättkorgen- som är överfull, så man får ta något risigt plagg längst inne i garderoben. Därefter trycker man i sig en macka, rusar till toaletten för att ta bort det mesta av morgonmonster-looken, svettas, för att slutligen springa till sin destination och komma 15 minuter för sent.
Ja tänk er. Jag har mer bråttom än vad man känner i den stunden.
Ett tal, ett magnifikt tal ska vara klart och sitta som ett smäck tills på torsdag. Men vad gör jag? Vad gör den odugliga Sofia framför datorn istället? Joo...babblar på msn och skriver ett blogginlägg. Hur ska detta sluta? Det är ju mer spännande än ett avsnitt av Sunset Beach.Är sådär lagom nöjd med Stones tröjan jag köpt på HM. Hoppas ingen kommer med en likadan, vilket vore otroligt eftersom HM-plagg sprider sig snabbare än svinis.
När man väl är i farten kan man även köpa några armband. Dock förstörde dem mina strumpbyxor. Förstår inte varför jag går under förbannelsen HÅLISTRUMPBYXORNAFÖRALLOÄNDLIGFRAMTID. Jag förtjänar det inte liksom..


Paljett-Lisa Och Amfetamintjejens Helg

Another Söndag- slö söndag som det också kallas. Läste nyss i en tidning att man skulle försöka undvika slö-söndagar, utan istället se till att göra dem värda eftersom de är "en halv helg kvar". Men den teorin kan man ju glömma.
Söndagar är dagen man ska vakna efter tolv, strosa runt i vad som inte kan klassas som snygga kläder, äta en massa kaloririkmat, göra skolarbete man hamstrat, kolla på Gossip Girl (där chuck kysser en man, MUMS!) samt njuta över vad man åstakommit under resten av helgen. Så på tal om helg så kan jag berätta lite om min egen. Ganska kortfattat och sådär lagom ointressant.
Fredag- Teater- fick ett fantastiskt manus där jag och mattias kommer ta filmvärlden med storm, Håltimma med lärarsnack i kafeterian, Musik- staten och kapitalet för fulla muggar! Det luktade helt klart punk när vi var klara, Åka hem, Kolla på film plus idol (som jag nu offeciellt hatar) hos Andreas, Bli helt förälskad i Andreas söta hundar- Shakira, Mindy och Melvin.
Lördag- Begravning- ingen i mina minnen är vackrare än vår Linn, Stadsvandring- dvs. ströva runt på stan och köpa saker på HM, Åka till Klara för att styla Katta och göra fetaostpaj, Fler folk anländer, Åka till centrum för att hänga på förfest i en fööör lyxig lägenhet ovanför ica gourmet, Dra till krogen krogen, Dansa och leva rövare.
Söndag- Dra  från krogen tillbaka till stan för att bli förföljd av en snubbe som vill erbjuda mig kokain och amfetamin, Efterfest i ännu en lyxlägenhet i Bågenhusen, Käka pepparkakor, Se på ful dans och spela domino, Åka tillbaka till Klara 06.00 för att sova till 13.00, KÄKA, Kolla på Spirited Away (hur fin film som helst), Åka back to Spöland, Dryga runt och kolla på Gossip, SOVA- snart dårå.
Händelserik minsann.

(Bilderna är slumpmässigt insatta)Paljettkoftan jag har på mig är en av shoppingvarorna jag köpt, HM för 249 kr. Tack vare den fick jag mitt vackra smeknamn.


Önskar Jag Var Den Där Ensamma Kvinnan i Häftet

Dagens middag á la Lisbeth Salander: Billys PanPizza och några tomater samt ett glas julmust.
Låter verkligen som middag för en mycket ensam kvinna. I stil med Karlsson på takets målning om den Ensamma tuppen. En ensam kvinna som jobbat hela dagen, kommer hem till en mörk tom lägenhet, är för trött för att laga något, kollar kylskåpet, tar en av de 16 pizzorna som ligger i frysfacket, stoppar in den i micron, dukar, tar ut pizzan, sätter sig, sneglar på stolen mittemot. Tom. Hon är ensam.
Ja ungefär sådär sorgligt! Minus att jag inte bor i en lägenhet och minus att jag är ensam (har en beardie som sällskap). Om det ändå hade varit sådär känsloladdat istället för den bleka sanningen där mina päron blivit bortbjudna på middag- som jag valde att avstå från, samt att syskonen är ute och röjer. Det som är lite tragiskt är att jag dock måste skriva tal, se på mammas pojkar, paradise hotel. JA DET ÄR MÅSTEN, jag har nog synnerligt stora sociala problem...

Den här låten lyssnade jag på under min (pinsamma) emoperiod under högstadiet. Den är väldigt sorglig. Tänkte att den kunde passa in så ni blir lite berörda.


Juliet Simms- Makeup Smeared Eyes


Kärt Barn Har Många Namn

Har under mitt fotbollstittande räknat ut hur många smeknamn vi i familjen, främst jag kanske, har på vår älskade hund. Här kommer listan:

Hiro

-Hiro
-Escariote
-Esca
-Ladron de siete suela
-Sötenosen
-Lillgubben
-Heero
-Lurvi'tass
-Tiggarepojken
-Beardien
-Gullnos
-"Det är min beardie" (kanske inget han kallas men jag säger det mer än ofta)
-Bushunden
-Hirogubben

Om jag var Hiro hade jag nog skämts över den där Sofia. Det värsta Hiro, kan jag dock erkänna, är att smeknamnen troligtvis inte tar slut ännu.


 


Ett Mildare Helvete Än Vad Jag Trott

Nu sitter jag här, helt utmattad och trött men samtidigt stolt. Mina ögonlock hänger, jag gäspar var 45:e sekund och jag har ett enormt godissug, men jag är stolt! I tre år har jag fruktat denna dag, sett den som ett helvete där människor springer omkring i panik- skrikandes 112, hjälp-någon! Men utbildningspoliserna i kafeterian kunde lugnt sitta kvar och gluffsa i sig sina bullar, för idag så lämnade vi alla paniken på hyllan.
Jag förstår egentligen inte detta. Det måste vara ett under, Gud var på vår sida idag. Svenska nationella är ju menat att vara ett helvete, det är väl något självklart. Men istället för att kallsvettas, tugga oroligt på blyertspennan och lämna orangespår efter nyäten apelsin på papperet satt jag där alldeles lugn. Andningen var normal, pulsen likaså. Dataskärmen tog emot mina väl valda bokstäver och i öronen susade Janis Joplin som den ljuvaste delfinkör.
Mitt nationella på cirka fem timmar var ett helvete av mellan, nej LÄTTmjölk. Jag förstår verkligen inte var denna plötsliga tur kommer ifrån. Kanske har otursmolnet som förföljt mig slutligen landat?
(Däremot kan vi ju disskutera resultatet av min krönika, men det är en annan historia).


Så här blev föresten resultat av mina filmisar. Synd bara att jag inte orkade anstränga mig när jag tog bilderna. Men har man klarat av döden måste allt inte vara perfekt.Känner mig fräsch just nu. Och på tal om fräsch så ska jag se Bonde Söker Fru- om jag inte somnar i fåtöljen, vilket jag har ganska stor chans att göra.


Att Helt Och Hållet Glömma Bort Hur Någon Ser Ut

Ah! Zuuuper! Nu har jag äntligen börjat med mitt nationella tal. Känns fruktansvärt bra. Som om jag köpt det eftertraktade Norrmalmsstorg med hotell och allt. Eller som om jag har glömt busskort men slipper betala eftersom apparaten inte fungerar.¨
Inledningen är nu cirka en minut, kvar återstår fyra. Men det blir en enkel match nu när jag är on the road again!
(Hmm..måste sluta att göra alla dessa utropstecken. Känns som att jag jämt använder dem. Som Hej! Eller, haha ja det var kul! Eller, Nej det har du inte! osv. Jag verkar ju som tagen ur Extreme Home Makeover..)

Har en liten rolig sak att berätta. Fick tillåtelse att skriva det här efter den medverkandes önskan om att få vara anonym. Självklart viker jag inte ut någon, så vi kan kalla den anonyma för "Kvinnan". (Om du inte orkar läsa historien så spana in länken med min älskade Andreas Carlsson som medverkar i Schulman Show.)


Kvinnan hade träffat en snygg kille på krogen. De hade haft trevligt och bytt nummer- visserligen hade Kvinnan glömt bort detta och blev förvånad när hon ser att hon fått ett nytt sms från (vi kan kalla honom Holger) någon vid namn Holger. Kvinnan kände igen namnet men minns fortfarande inte när hon lagt till denne Holger på mobilen.
Hur som helst så ville denne Holger att hon skulle lägga till honom på facebook. Han uppgav sitt hela namn och Kvinnan, som var intresserad loggade in på fejjan och skrev in namnet i sökfältet. Hon fick två träffar. Den första träffen hade en profilbild bestående av en mörkhårig kille. Den andra hade en seriefigur som sin. Kvinnan klickade obekymrat på den första killen och skickade vänförfrågan.
Killen accepterade och Kvinnan besökte hans användare. Tydligen kom han från norrköping, vilket kom som en överraskning eftersom han inte pratat särskillt annorlunda än henne själv. Hon tänkte dock inte mer på det och lät det vara.
Senare fick jag reda på denne Holger och ville såklart veta mer, särskillt efter att kvinnan beskrivit honom som "assnygg" och "bra på att kyssas". Så hon loggade in på fejjan, klickade upp hans profil men kände sig lite osäker. "Han såg inte så snygg ut på sin bild..." "Äsch". svarar jag. "Man blir typ alltid ful på facebookbilder". Vi kollar upp hans "på bild hos andra". Jag börjar bli lite orolig, killen är inget vidare. Kvinnan säger "..Usch jag vill INTE ha honom" "Nej, alltså, han var verkligen inte snygg Kvinnan.. vad såg du hos honom?", säger jag.
Vi går tillbaka till hans profil. Kvinnan utbrister "VA?! Här står det att han är född 90! Till mig sa han att han var 85:a!". "Oj.. Men han såg ju ganska äldre på bilderna, så han ljög säkert till sin fördel...", svarar jag. Kvinnan ser förskräckt ut "Uuusch!" "Hahah" , skrattar jag. " Ässch, det är inte hela världen, lite yngre...been there hehe".
Förfärat stänger kvinnan ner internet och lovar sig själv om att ALDRIG höra av sig till denne Holger. Jag nickar förståeende och vi lämnar ämnet.
Dock så har inte kvinnan riktigt accepterat det hela, och tycker att hela grejen verkar lite väl skumt. Hon kollar upp numret och får till sin förvåning se att denne Holger bor på Haga, samt att hans födelsedag är på hösten, inte på våren som facebook-Holger... Hon ropar på mig och berättar vad hon fått reda på. Jag tvingar henne att smsa Holger och fråga hur hans profilbild på facebook ser ut. Kvinnan är först osäker, tänk om det är den fule-Holger som hon redan är vän med? Tillslut följer hon dock mitt råd och får till svar " Jag har en seriefigur som bild".
Jag skrattar högt för Kvinnans dumhet. Kvinnan skrattar också. Frågan hur man helt kan glömma bort hur en "snygg"kille ser ut är ju helt besynnerligt. Särskillt när man umgåtts en hel kväll. Jag kommer fram till att Kvinnan  helt enkelt inte har alla hästar i hagen.


I am A One Way Motorway, I'm The One That Drives Away Then Follows You Back Home

Är hemma idag. Skolan har åkt tillbaka till sig och helt otroligt lämnat mig här utan uppsikt. Detta har gett mig möjligheten att stanna hemma istället för att ännu en gång åka den låååånga vägen till skolan för att medverka under en lektion. Så jag gör en tuffing och skolkar.
Jag hatar ordet SKOLKA nu när jag tänker efter. Det låter så aggresivt, som mord eller dråp.  Att skolka låter som att man just valt att begå världens kanske mest fruktade brott. Att efter skolket framstå som ondskan i mänsklig form.
Men, här sitter jag ändå med bördan på mina axlar. Jag skolkar. Inte just nu kanske, lektionen börjar om en halvtimma och jag har inte ens borstat tänderna. Istället har jag beställt en t-shirt från Alienbase. Har aldrig beställt något därifrån tidigare så vi får se hur pass bra det visar sig, om cirka fem dagar.

 

En Foo Fighters tröja , såklart, för 209 kronor. Kommer bli dösnygg. Jag förbereder mig till den dagen jag ska få se dem live. När jag lyssnar på live albumet Skin & Bones avundas jag verkligen publiken som får skrika och sjunga med. Bara applåderna får mig att rysa.En Kopp Till Att Slippa Diska

Idag röstar jag för mjukiskläder resten av dygnets timmar. Förhoppningsvis får jag spendera dem i sängen också, för här kommer inte mycket bli gjort. Vibb på msn får bli möjligheterna att kommunicera med mig för troligtvis somnar jag när som helst. Om mamma vill något får hon helt enkelt logga in på msn, vibba, och därefter skriva vad det nu är hon vill att jag ska göra, så ska jag fundera på saken.
Nu kanske ni undrar vad grunden till mitt slöa humör är. Jag svarar er att det är precis det ni misstänker, kanske något värre till och med.
Gårdagen vill jag helst glömma. Den var oerhört vacker i stunden, men såhär på avstånd ser den ohygglig ut. Jag kan säga att visst, Happy Hour- lyckliga timmen, är en fantastisk möjlighet för alla som kommit till stället liiite för tidigt, men sanningen är den att det bara är ett fult knep för folk att skämma ut sig i efterhand. Man tror att man sparar massa pengar men egentligen gör man av med mer än vad man skulle gjort vid det normala priset. Och vad leder då detta till? Jo, från yey-nu-är-det-fest-humöret till åh-nej-jag-vill-aldrig-stiga-upp-ur-sängen-ångesten.
Hädan efter ska jag ALDRIG mer uppleva Happy Hour utan att bära en tvångströja eller en tshirt med trycket " Alkohol får mig att strypa bartenders".
Mina stackars skor måste genomlida så mycket

Mormors gamla örhängen som jag fått ärva. Sällan jag använder dem, kanske för att de är för fina. De förtjänar inte mig som alltid har Made in China-plastsmycken från H&M eller liknande.


Bring It On 2012

Klockan är halv fyra och det är redan kolsvart ute. Det låter oerhört gammalmodigt, men man blir verkligen snabbt trött och less när solen inte är uppe lika länge. Ja..med de här tankarna så börjar väl folk sätta på Animal Planet så fort jag vill kolla på tv.
Kan meddela att mina vackra filmstjärnor sitter uppe på väggen nu tillsammans med två LP-skivor. Ser riktigt snitsigt ut och jag känner mig väldigt duktig. Sådär duktig att jag skulle kunna vara med i Äntligen Hemma som Martin Timells inrednings partner. Tänk vad lite häftmassa kan göra! När jag sedan ändå höll på med att pryda mitt rum så städade jag lite på köpet. Förstår inte varför jag ständigt ska stöka ner? Måste ha med min schizofreni att göra, det har i alla fall mamma sagt.

Såg föresten 2012 igår (medan resten av Sveriges befolkning glodde på idol med munnarna fulla av chips) som var förvånansvärt bra. Undergång-och-kaos-filmer brukar inte ligga först på mina listor, men denna var verkligen till de bättre. Effekterna, handlingen. skådisarna, allt var verkligen noga genomtänkt och fick mig att sitta helspänd med uppspärrade ögon för att inte mista någon viktig detalj under filmens gång. Rekomenderar den starkt för alla er som också är lite nyfikna över jordens blivande undergång. Om jag dock fick välja ett sätt den nu skulle gå under, hade det inte varit så som denna film skildrar det...
Btw. spana in ryssen Sasha- ryskvodka i högklass minsann samt den kinesiska Dalai Lama lärlingen! Mums mums!
- John Cusack är ju aldrig helt fel heller. En stilig man, och en fantastisk skådis.

 
- Mitt nya läppbalsam är kanske minst lika bra. Helt klart värd de 98 kronorna jag lade ut. Mina läppar behöver verkligen dess jordgubbshelning likt Mayafolket behövde sin kalender..som dock tog slut- vilket mitt balsam likväl kommer att göra..


Roger Karlsson Hade En Bonnagård

Jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag är tv-fanatisk. Har varje dag suttit bänkad framför tvn för att se det ena programet efter det andra. Har ett nationella-tal att hålla, men uppenbarligen så lockar dessa tv-pojkar mig mer än att klämma ihop 5 minuters snack om relationer och starka band.

                                        


Förstår verkligen inte vad alla har emot bonde-Roger. Han är hur söt som helst, och klart han är blyg när det bara är en massa haggor han måste dejta. Vem skulle inte bli tystlåten när man får genomborrande blickar av utsprärrande ögon eller skrikande förklaringar om att man "lider av en sjukdom"? Tjejerna (haggorna) i såna här program är verkligen konstiga. Ska de representera världens kvinnlighet genom tvrutan skäms jag över mitt släkte. Tacka vet jag den gången jag ställer upp i något sånt här haha. Då ska ni få se på grejor. Fast, den dagen jag börjar dejta en bonde tror jag dock att jag behöver lite extra stöd med mitt liv. Skicka gärna ett mail och påminn mig om den gamla goda tiden då jag fick mina drömmar.
Rogers röda musch borde  dock vara helig för dagens manliga generation. Som det heliga Graal eller liknande.


RödRödRödRödRödRödRödRöd

Så var man hemma efter en kanske, ja meningslös skoldag. Meningslös eftersom jag bor nästan 3 mil från skolan och har cirka noll komma noll noll bussar till staden, och på så vis känns en-lektion-dagar ganska bortkastade för mig eftersom det tar drygt en timme att åka till skolan, samt en timme att ta sig därifrån. Men jag är en god elev, och efter att skolan hotat mig med kniv igår kväll, så beslutade jag mig att trots den långa färden offra mig och göra det alla människor skulle gjort (dvs. alla människor som också blivit knivhotade av skolan).
Hade hur som helst nöjet att bli förbannad på några MUF:are (också kallade Reinfeldts Lakejer - RAL) som ville bjuda in mig till deras klubb. Jag tackade dock nej, vänligt men bestämt!

MufTjej: Hej! Har ni fått sånna här?
Jag: Nej det har vi inte!
(tar emot bladet hon sträcker fram)
MufTjej: Är ni moderater?
Jag: ...Du kan ta tillbaka den här
(ger tillbaka den)
MufTjej: Vadå?! Vad är du då?!
Jag: .....
MufTjej: Vad är du då?!
Jag (tänker):
Jäkligt dryg tjej, är ju min ensak! Där står jag omringad av Moderater, hon vet att jag inte är Moderat. Jag kommer bli mosad av blåbären vad jag än säger.
Jag: ..Jag är Sosse
MufTjej
(stridslysten och galen): VADÅ FÖR?!
Jag har bråttom till buss och börjar dra mig därifrån
MufTjej: Varför är du DET?!
Jag: För att de har bäst värderingar. De vet vad som är bäst för samhället
MufTjej: Så är det ju inte!
Annan Moderatkille går till attack han med: Du har Fel!
Jag går och låter dem stå där och känna sig ägda.

Mamma känner sina barn och drar till med drastiska metoder för att pepparkakorna ska förbli orörda.
Men varför köpa pepparkakor om de ändå bara ska stå i skafferiet och mögla?


Hip Hop Soff

Skolan har gett mig en paus. Jag tackade och rusade bort från den. Som Orup sa det "Jag blir hellre jagad av vargar än älskad av Skolan"...eller något sånt. Kan dock känna mig stolt över det jag åstadkommit. Nu kan jag nog allt som har med konst att göra, så bring it on Bildkonstprov!
För att byta ämne lite grann så kan jag meddela att jag verkligen har vidgat mina vyer gällande musik. Min bror spelade nämligen upp några låtar på sin mobil, och POFF som från ingenting så säger jag "Det här är väl Akon?". Gabriel svarade "Ja" med ointresserad röst. Jag däremot märkte att någonting hänt. Nästa låt kom på tur och jag svarade blixtsnabbt "Visst är det Jay-Z?". Och tro det eller ej, det var rätt!
Tidigare har jag aldrig kunnat säga vilken rapparen är endast genom att höra dennes röst, särskilt inte med låtar jag aldrig hört förut. Jag är djupt imponerad över mig själv. Tänk, nu kan jag urskilja om något är barock eller om det är Jay-Z som rappar. Helt otroligt! (Oj, det där låter som om jag inte kunnat skillnaden mellan de båda tidigare..men jag hoppas det är smarta personer som läser det här, som förstår vad som menas)Här är kläderna jag köpte under min sthlmsvisit. Eller kläder och kläder...två plagg från Weekday.
En tshirt för 180 och en body för 350.
 


Man Skulle Varit Hund

Det roliga (som egentligen inte är roligt men som man alltid säger är roligt utan att man ens har ironi i rösten när man säger det.) med att stanna hemma från skolan är att skolan på något vis också gör det. Och då menar jag inte skolans hem utan ens egna.
Skolan hinner på något märkligt vis alltid slinka in genom ytterdörren precis innan man stängt igen den. En ovälkommen gäst som promt ska ha kaffe och nytinade bullar och som trots de uppenbara vinkarna ( "Oj oj oj vad jag är upptagen egentligen. Har såå myyyycket att göra") stannar kvar. Skolan flåsar en i nacken vart man än går, precis som en skugga. Eller nej! Värre, precis som en desperat servitris som förföljer turister tills de slutligen går med på att äta på dennes restaurang.
Jag är hemma idag. Men är jag själv? Nej nej, skolan sitter här bredvid mig och påminner mig om att jag har en hel del arbete att stå i. Nu puffar skolan mig på axeln och säger att det är dags. Jag tittat uttryckslöst tillbaka. Skakar trött på huvudet och stänger ner internet. Skolan nickar uppmuntrande. "Så ska det se ut", säger den.


But I've Never Caught A Glimpse

Så har Gabriel min älskade bror äntligen levererat min beställning från jultidningarna han knallat runt och sålt till hela byn och fler därtill.
Jag minns, som om det vore igår, när jag själv var en yngling som ville ha "lättförtjänade pengar" och en premium på köpet. Dock var jag inte särskillt aktiv och hur blyg som helst för att knacka på hos folk jag inte kände. När jag fick ett JA blev jag upp över öronen glad, visade glatt min tidning med alla dessa prylar, böcker och krimskrams. (Har aldrig förstått varför det heter jultidningar när man aldrig ens säljer sådana). När jag däremot fick ett NEJ fick jag bita mig i läppen för att inte gråta (fast då börjar man nästan göra det ändå) och besviket få dörren smälld i ansiktet.
Det var inte lätt att vara barn inte. Särskillt när jag var en av dem som bara nådde upp till stereon som kunde spela CD-skivor och inte en av de som tjänade ihop till en egen dator. Kan dock meddela att min stereo funkar än, så deras prylar är inte helt åt skogen. Känns dock skönt att ha uppnått den ålder då Jultidningar måste vara sista utvägen för att få ihop till de där nya skorna...inte för att det var skor jag ville ha förut. La säkert ut alla pengar på godis. Vadå ung och dum?


Här är beställningen. 20 "Retro vykort"- nostalgiska och vackra, som jag senare ska sätta upp på väggen. Vill man bli skådis måste man ha legenderna på väggen.


 


Ont Det Gör Ont

Vid helvetets brinnande portar vad jag har ont! Jag plågas!
Länge sedan jag kände en liknande fysisk smärta, men nu vet jag sannerligen vart riktig smärta härstammar ifrån! Jag förstår inte, imorse var allt guld och gröna skogar men nu skulle jag hellre byta plats med utmanaren i Gladiatorerna än att genomlida detta.
Aj aj aj aj aj!
Och det värsta är att jag inte får någon omtanke, ingen som stryker mig på kinden och säger med mjuk röst "Det ordnar sig". Eller någon som frivilligt erbjuder sig att koka te i mitt namn. Ingenting! Ska detta kallas Familj eller vad har de fått barnbidrag för?
Men det absolut värsta är att jag sitter här i plågor och försöker ta reda på vad jag egentligen lider av, så jag kan länsa apoteket imorgon, utan att få hjälp! Ingen bryr sig!
Ska duscha nu och be en bön om att jag ska få se solen stiga upp i väst (eller är det öst) ännu en gång.
Amen.

Jag: AJ AJ AJ AJ AJ! Jag har så ONT!
Pappa, helt obrydd: Det kanske är svininfluensan..
Jag: Men då har man ju inte ont i halsen ju!! AAAAJ
Pappa: Nähä..
Jag: AAAAJ
Gabriel: KOM INTE NÄRA MIG!!


Ett Vackert Inlägg

Det här inlägget kommer bli det vackraste du någonsin läst. Ett inlägg som lyser av en aura fylld av positiv energi. Ett inlägg som påminner om hur solen går upp vid Stilla Havets mörkblå horisont. Ett inlägg som får en blommande orkidé att framstå som blek och grå.
Ett vackert inlägg helt enkelt.
Men vad är egentligen vackert?
Är det en människa? En vy? Ett föremål? En doft? Ett musikstycke? En handling?
Hayden Christensen är väldigt vacker. Att gå skogspromenaden i ett vinter-Spöland och se hur solen gnistrar i snön är väldigt vackert. Renoirs verk Le Moulin de la Galette är vacker. Doften av nybakta pepparkakor kan inte beskrivas som annat än vacker. När Marc Cohn brister "Man I am tonight" i Walking in memphis är så vackert att man får tårar i ögonen. Idag när farfar erbjöd sig att jag skulle få övningsköra med honom de där tre kilometerna från Statoil och hem, med ett litet leende på läpparna och pliriga ögon var en vacker handling. Jag blev så glad över att han bryr sig om mitt inte-ens-i-närheten-till-körkort-situation. Dock gick det väldigt bra och farfar blev imponerad. Det bästa råd jag fått av någon är helt klart från honom, citat, Man får INTE köra på vilda djur, slut på citat.
Något annat jag tycker är vackert är att cykla till bussen med Eurythmics When Tomorrow Comes i hörlurarna och veta att jag har gott om tid tills bussen kommer. Vet dock inte hur okej det är att lyssna på sina föräldrars kärlekslåt, men även det är ju lite vackert.

Klart jag måste ha bilder på mig själv när vi talar om vackra människor. Med den här bilden vill jag visa att jag har två hudtoner. En som är "brun" och en vit. Höhö. Fint
Gödad

Inte mycket som kan klå en middag hos farmor och farfar. Möjligtvis en romantisk dejt med Johnny Depp på ett tak i ett vår-New York där det serveras vitlöksbröd och musselsoppa, men bortsett från det så är farmor helt enkelt guden. Kockar som Jamie Oliver, Gordon Ramsey och Per Morberg kan lämna stekspadarna på hyllan när farmor tar till kötbullarna.
Hur som helst är jag måttligt trött, vilket leder till en viss irritation. Trots mina sex timmars sömn så känner jag hur ögonlocken blir allt tyngre.
Gårdagen skulle bli en toppenkväll. Jag skulle vara ledig dagen efter och jag hade fixat sovplats. Ändå så var jag så opepp man bara kan bli. Inget dög och alla var tråkiga.. Ja vad kan jag säga. Vissa dagar saknar man bara energi.
Nu ska jag dra mig till pluggeriet som kallar och därefter mitt icke-intellektuella Gossip Girl på Kanal 5.
Åh gud vad jag tycker om TV ibland!När jag borstar mitt hår blir det lika platt som Blairs.

Vem kan säga nej till Chuck Bass?


Tar Mig An Jazz Och Hoppas På Sockerkaka

Helt otroligt att jag sitter här en lördagseftermiddag, lyssnar på Miles David, spelar tetris (som jag utan att skämmas kan meddela att jag är fullkomligt hopplös på. Jag förstår inte människor som kan ha över 100 poäng! En gång uppkom jag 86, då trodde jag att jag hade ett kort med i spelet. Men sen dess har det gått utför), och lite sådär rosig om kinderna efter en promenad med Hiro.
Har inte haft denna frihet på, ja jag vet inte hur många veckor. Att vara ledig är underbart och om jag bara kunde lära mig att säga NEJ så skulle jag kunna få fler sådana här dagar. För det förtjänar jag. (trots att suget efter nya riksdaler på kontot lockar). Slöa och lata sig är minnsan på toppen av pyramiden.

Smakprov av min balklänning som jag köpt på Beyond Retro I Stockholm. Tills dess att baldagen är kommen så får den bli lite hemlig.

 Världens Bästa Låtar?

Mjaa..det tvivlar jag verkligen på.
Håller med Katrin om att låtvalen hängde löst ikväll. The show must go on, With a little bit of help from my friends och In the ghetto för all del, men sen då?
Dock är ju idol fortfarande idol, så vad kan man förvänta sig.

Jag måste verkligen sluta kolla på det här blahablahaet för varje gång vi stänger av tvn efter kvällens program sitter jag kvar i fotöljen, kollar mot den svarta skärmen och känner mig arg.
Antingen för att den person jag ville skulle stanna blev utröstad, eller att juryn gillat fel person, eller att alla sjöng falskt eller något annat som egentligen inte är värt 5 öre på denna stora jord -där vi har andra, mycket  värre , problem att tänka på.
Ändå så sitter jag där nästa fredag. Förväntansfull. Glad. Laddad. För att senare känna motsatsen. Jag tror att jag älskar idol men egentligen älskar jag nog bara tanken av det.
Varför låter jag detta fortsätta?


Fredag Är Ändå Den Dagen Som Känns Bäst

Så var skoldagarna över och kvar återstår två lediga dagar- Vilket känns helt underbart! På lördag blir det troligtvis utgång och på söndag- farsdag-middag hos farmor och farfar. Kommer bli myspysigt, även om jag inte riktigt än hunnit med att köpa en present åt far, men det hinns nog senare. Farmors mat är ju att dö för och farfars "skämt" likaså.
Hur som helst så har och blir nog denna fredag en liten solglimt i en annars gråmulen vecka.
Skolans fredag är så fantastisk att jag bara älskar att kliva upp på morgon. Mina två lektioner bestående av Teater och Musik kan inte bli så mycket bättre. På teatern jobbade vi med scenografi och musik, vi gjorde en oerhört läskig scenografi där vi (iklädda våra egengjorda masker) i Majas mardröm dog och blev sedan djävulens lakejer, efter att han återupplivat oss. På musiken spelar vi Michael Jacksons Bad och det låter så bra som det bara kan låta. Måste ju själv skryta lite över min insats på synten. Jag spelar nämligen "blåsinstrument", låten blir ganska naken utan mig hehe.
Nej nu ska jag snart slita mig från datorn och blanda ihop lite dip och skära gurka som jag köpt. Känner mig så duktig som bjuder på sådant.

 

Snitsade upp mig och hade fluga idag, som jag köpt på Monki för 50 kr.

"Har ni maskerad idag också" frågade dock Gabbumonen när han såg min outfit.


Mammas Pojkar Är Skumma Pojkar

Ja, jag skäms över att erkänna det, men jag ser på det otroligt töntiga och absurda programmet Mammas Pojkar. Jag har ingen aning om varför jag sitter där varje torsdag, smaskar på någon frukt och klagar över alla dessa flickor och pojkar som skämmer ut sig för var minut i programet som går.
Personligen hade jag blivit grymt besviken om jag anmält mig till programet i hopp om att hitta världens drömkille, och sedan så visar det sig att dessa "drömkillar" inte är några ljuvadrömmar utan vanliga män man aldrig skulle kasta en extra blick på.
Eller jo, kanske eftersom den ena har ett besynnerligt konstigt skägg som växer på dubbelhakan, den andra har på tok för mycket muskler och hårgelé och den tredjes ögon är inte helt raka.
Nu är jag ganska elak men det är ju sanningen! Om de där tjejerna inte vore så desperata så skulle de aldrig kalla dem för "gulliga" och "snygga". Men på något vis har tv4 lurat i dem att de här killarna är "Toppen killar som ni bara måååste dejta så får ni det helt underbart, ni kanske får gifta er! Omg! Tänk om hihihi".
Ärligt talat, vem vill ha en Mammas pojke? En kille som alltid måste be sin mamma om råd, någon som inte kan gå in i någon klädbutik utan att hålla sin mamma i handen, någon som bara dejtar en tjej som han vet sin mamma skulle tycka om, eller säger att han "älskar dig lika mycket som sin mamma"- och då är det tydligen det bästa som går, eller värst av allt, han lyder sin mamma till punkt och pricka.
En kille som skulle kunna liknas med en Barbiedocka (Ken dårå) som sin mamma alltid pussar och borstar håret på. Sådär slickar på fingrarna för att gnugga bort lite osynligt smuts på hans kind.
Nej tack säger jag bara!
Fint med kramar och allt mys pys, men på en lagom nivå. När han tappar ut ett kort från plånboken och det visar sig föreställa hans mamma så kan man ju diskutera saken vidare.

Ja hade jag nu varit tvingad att välja någon så hade det blivit "Super Hunken" Tim med alla musklerna. Kanske mest för att han inte är pedofil, extremtmammig och sen gillar han ju skaldjur.
Intressant Våffel-Torsdag

Så har ett tunt tunt tunt snötäcke lagt sig till rätta på marken. Kan inte klaga denna gång eftersom vi nu är inne i november. Dock kan jag klaga på julbelysningen som hänger prydligt och sådär lagom jul-mysigt på kanten av Saga Gallerians takkanter (eller vad det nu heter).
Alla börjar redan tänka på jul, trots att vi knappt hunnit städa undan midsommarstången. På ICA står julmusten prydligt uppradad brevid skumtomtarna, på spotify annonseras  Frank Sinatras julalbum och på TV3 visas Love Actually. Snart sitter jag väl vid köksbordet och pressar in nejlikor i apelsinerna medan jag pluggar Konsthistoria.
Varför ska vi skyffla in julen i respektvie hem när vi ändå bara klagar?
Jag älskar jul, doften av pepparkakor och glögg, men den börjar FÖRSTA ADVENT. Och inte en dag för tidigt! Synd bara att alla mediajättar och konsumentgiganter inbillar sig att vi ska handla en massa elljusstakar och röda gardiner broderade med silverhjärtan- varje dag, från 10 oktober till 7 mars... För det gör väl ingen hoppas jag?
Nåväl, ska leta efter min Ipodsladd som verkar vara spårlöst försvunnen. Typiskt att den försvinner sådär efter att jag haft med den till Stockholm. Om det visar sig att jag glömt den där borta tror jag att jag begraver min odödliga kropp i en reglad kista sådär en mil ner under jorden.

Fick på något vis en oerhörd julkänsla när jag lyssnade på Depeche's Enjoy The Silence.

Den är ju lååångt ifrån klingande bjällror och skrattande tomtar. Jag är helt enkelt lite skum.

 


Lights Will Guide You Home

Ja som ni säkert märker har den här bloggen inte varit särskillt aktiv. Dels för att jag inte varit på humör alls för att skriva, dels för att jag varit i Stockholm och dels för att vårt internet här i bushen inte har fungerat.
Men nu sitter jag åter här framför datorn för att skriva ett inlägg. Ett inlägg som kanske inte direkt sprutar ut regnbågar och rosa blombuketter.
Linn fick en fin minnesstund i Valhalla idag. Det var så vackert och så stillsamt att jag ville krama hela ögonblicket. Från Fix You tills dess att alla ljuset tänts. Om hon bara fick veta hur många människor som samlats för att hedra minnet av henne.
Varje tår jag fäller för dig Linn är för varje tanke.

Här kommer bilder från min Stockholmsresa.
Får visa mina shoppingkap, bland annat min balklänning, senare.

 

 
RSS 2.0