But I've Never Caught A Glimpse

Så har Gabriel min älskade bror äntligen levererat min beställning från jultidningarna han knallat runt och sålt till hela byn och fler därtill.
Jag minns, som om det vore igår, när jag själv var en yngling som ville ha "lättförtjänade pengar" och en premium på köpet. Dock var jag inte särskillt aktiv och hur blyg som helst för att knacka på hos folk jag inte kände. När jag fick ett JA blev jag upp över öronen glad, visade glatt min tidning med alla dessa prylar, böcker och krimskrams. (Har aldrig förstått varför det heter jultidningar när man aldrig ens säljer sådana). När jag däremot fick ett NEJ fick jag bita mig i läppen för att inte gråta (fast då börjar man nästan göra det ändå) och besviket få dörren smälld i ansiktet.
Det var inte lätt att vara barn inte. Särskillt när jag var en av dem som bara nådde upp till stereon som kunde spela CD-skivor och inte en av de som tjänade ihop till en egen dator. Kan dock meddela att min stereo funkar än, så deras prylar är inte helt åt skogen. Känns dock skönt att ha uppnått den ålder då Jultidningar måste vara sista utvägen för att få ihop till de där nya skorna...inte för att det var skor jag ville ha förut. La säkert ut alla pengar på godis. Vadå ung och dum?


Här är beställningen. 20 "Retro vykort"- nostalgiska och vackra, som jag senare ska sätta upp på väggen. Vill man bli skådis måste man ha legenderna på väggen.






 


Kommentarer
Postat av: jeanette

tackar! det värmer att höra, du! :)

2009-11-10 @ 17:07:39
URL: http://nettskonstigheter.blogg.se/
Postat av: julia

svar: haha nej du, det är bara att blunda och hoppas på att håret är kvar när man öppnar dom igen ;)

oj men det är ju coolt det med! :o

2009-11-10 @ 18:42:48
URL: http://frennie.blogg.se/
Postat av: Nikolina

oj :o vad är du allergisk mot ?

2009-11-10 @ 18:53:47
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar: Jamen precis. Det lyfter en hel låt med lite tamburin eller koklocka ju :)



Man kan registrera sin blogg, men det är inte nödvändigt, man kan bara läsa andras också :) Gå in här och fyll i så fixar det sig. http://www.bloglovin.com/sv/signup

Många har ju en bild på sin blogg som man kan trycka på för att följa på bloglovin, annars är det bara att skriva in bloggadressen. Superenkelt :)

2009-11-10 @ 20:32:02
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: karin

vart har du köpa de där korten de är verkligen fina, blev lite sugen på att köpa sådana. Jag tror då ändå det finns större sortiment än i Skellefteå, du borde nästan ta och säga till om du skulle hitta det, då blir det kanske en tripp till umeå snart.

2009-11-10 @ 21:08:43
URL: http://redtrenchcoat.blogg.se/
Postat av: Angeliqa

Vilka tjusiga vykort! De ser ut som gamla filmisar i ny version :)

2009-11-23 @ 17:57:49
URL: http://sopnedkast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0