Det Finns Inget Ö I Boström

Förstår inte hur all energi på något vis avlägsnat sig från min kropp för att lämna mig ensam med Tröttheten. Tröttheten är en dominant figur som övertalar mig att hela tiden blunda, jag är chanslös mot den utan min vapendragare Energin. Den svikaren! Skulle inte förvåna mig om att jag snart får hem ett vykort över Miamis solnedgång på framsidan där det på baksidan står "Hej Sofia! Ledsen att jag bara försvunnit sådär utan vidare, men jag behöver verkligen den här semestern i Miami. Vädret är underbart och jag får äta skaldjur varje dag, för att inte tala om den fantastiska servicen här på (lyx)hotellet. Hoppas du har det bra. Vi ses om fem veckor. Soliga hälsningar från Energin"- en munter hälsning där O:et i "Soliga" är ritad till en liten sol. Fyndigt...
Förstår dock varför Energin handlat som den gjort, det är alldeles för mycket saker på gång just nu att min kropp inte orkar med allt arbete. Tänk, precis en månad kvar till julafton- kan det bli värre?











Jag och Nina planerar en finfin fest á la Coctailtema. Låter underbart, måste bara hitta en klänning. Att hitta någon i stil med de här blir nog inte så svårt hehe. Jag menar ryska bisamråttor som bräm eller gamfjädrar droppade i guldfärg som ägreter kan kanppast vara svåra att fixa fram?...eller.. 20 talet är här (?)


Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, vad roligt du skriver! Hoppas energin tar sitt förnuft till fånga och förstår att du behöver den. Jag också för den delen :P

2009-11-24 @ 18:45:02
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar: javisst har jag det! :D Spännande med talet, sånt är så svårt tycker jag! Jag skriver hellre..



Konserten är för oss som har sång som huvudinstrument, en terminsredovisning typ. Så vi är inget band direkt.. Men det blir väl sång, piano, bas, trummor och gitarr tror jag.. Fast nu har jag tagit en annan låt :P Det blir Smells like teen spirit fast i en helt annan version än Nirvanas :) Mer balladaktig och pianobaserad.

2009-11-24 @ 19:36:55
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: johanna

sv: tacktack!

2009-11-24 @ 19:59:21
URL: http://sanghee.blogg.se/
Postat av: sara

ja den är väldigt härlig att åka i, känna lukten av gammal bil och det ovanligt höga brummandet. jag är också sugen på en äldre bil, kanske en hundkoja, jag har ju visserligen ett tag kvar innan en bil hamnar på önskelistan men endå.

2009-11-24 @ 22:07:45
URL: http://barasaraolsson.blogg.se/
Postat av: Sara

vilken fin blogg du har :)

du skriver verkligen så att energin flödar :P

2009-11-25 @ 13:29:56
URL: http://saraevarnamnet.blogg.se/
Postat av: Stina

Energin alltså... Den flyr snabbare än solen den här årstiden.

Då tycker jag att du gör helt rätt i att ha cocktailparty.

Ha det fint.

2009-11-26 @ 18:24:53
URL: http://stinaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0