Önskar Jag Var Den Där Ensamma Kvinnan i Häftet

Dagens middag á la Lisbeth Salander: Billys PanPizza och några tomater samt ett glas julmust.
Låter verkligen som middag för en mycket ensam kvinna. I stil med Karlsson på takets målning om den Ensamma tuppen. En ensam kvinna som jobbat hela dagen, kommer hem till en mörk tom lägenhet, är för trött för att laga något, kollar kylskåpet, tar en av de 16 pizzorna som ligger i frysfacket, stoppar in den i micron, dukar, tar ut pizzan, sätter sig, sneglar på stolen mittemot. Tom. Hon är ensam.
Ja ungefär sådär sorgligt! Minus att jag inte bor i en lägenhet och minus att jag är ensam (har en beardie som sällskap). Om det ändå hade varit sådär känsloladdat istället för den bleka sanningen där mina päron blivit bortbjudna på middag- som jag valde att avstå från, samt att syskonen är ute och röjer. Det som är lite tragiskt är att jag dock måste skriva tal, se på mammas pojkar, paradise hotel. JA DET ÄR MÅSTEN, jag har nog synnerligt stora sociala problem...

Den här låten lyssnade jag på under min (pinsamma) emoperiod under högstadiet. Den är väldigt sorglig. Tänkte att den kunde passa in så ni blir lite berörda.


Juliet Simms- Makeup Smeared Eyes


Kommentarer
Postat av: Nikolina

det är bara bra här med :D va har du haft för dig idag da? :)

2009-11-19 @ 20:07:26
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: LiLLY

sv: ja, jag är typ alltid sugen på onyttigt ;p

2009-11-19 @ 21:44:10
URL: http://lillyaxelson.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar: det handlar inte alltid om att orka, jag måste ju göra uppgifterna :P Men jag har faktiskt blivit bättre på framförhållning.. Svårt med pluggtips.. Men ett tips är att göra det man känner för. Om man har flera uppgifter att göra och känner mer för någon, så ta den först.. Då kommer man förhoppningsvis igång. Plus att man har en uppgift mindre att göra när man är klar ;)



Sen är det viktigt att ta pauser! Man orkar inte ha koncentrationen på topp särskilt länge. Jag är mycket så att jag går runt och tänker på grejer jag ska göra länge innan jag sätter mig ner och faktiskt gör dem. Ibland är det bara det som är jobbigt, att börja.. Har man väl börjat brukar det ju gå..



Haha, vad långt det blev, hoppas nåt hjälper :P

2009-11-19 @ 22:13:02
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: karin

sv: jag hatade svensk musik tidigare klarade inte av det men det blir ganska mycket av det. Men jag lyssnar även på mycket utländska band och artister. Blandat.



2009-11-20 @ 09:18:31
URL: http://redtrenchcoat.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Några roliga helgplaner inplanerade då? :))

2009-11-20 @ 12:59:30
URL: http://linnealiebig.blogg.se/
Postat av: Madicken

Allt bra?

Ha en bra Fredag :D

2009-11-20 @ 13:43:55
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: adam

billys, kan vara riktigt gott ibland



http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-11-20 @ 16:38:59
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: Angeliqa

Sv: Jag tycker inte heller att filmen är särskilt bra. Den är helt värdelös faktiskt i jämförelse med mästerverk som Borta med vinden, breakfast at tiffanys och liknande. Men böckerna är bra, enligt mig. Sen, som jag sagt, så har alla olika smak. Jag menar, att det har blivit sån hysteri kring filmerna gör ju inte böckerna sämre.

Så jag håller ju med dig om filmerna men eftersom du inte läst böckerna så vet du nog inte om du missat något eller ej. :) Fast som sagt, alla har ju olika smak. Om du inte gillar fantasy så kommer du nog inte tycka om böckerna heller, så är det ju bara.

2009-11-21 @ 17:25:21
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: caroline anette ♥

Svar: Tack för din röst! :)♥

2009-11-22 @ 17:27:30
URL: http://carolineanette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0