Lycklig Och 8600 Riksdaler Rikare

Pappa om Mammas Pojkar: "Världens dåligaste program".
Jag tycker definitivt att han överdriver, nog för att jag blir sjukt less på Viktoria B, som jag och Katta nu kallar för Pumba. Eller hon äckel Julia vars ögonbryn talar för sig själv.
Jag vet jag vet, jag är oerhört töntig som kollar på det här och ännu töntigare som faktiskt kan namnen. Dock har jag ju varit tydlig när det gäller tv-serierna jag ständigt fastnar för...Skräp tv och jag är som Dress Mann och egyptiska bomullsskjortor.

Nåväl. antar att det är dags att nämna talet så att jag en dag kan läsa igenom detta inlägg och minnas känslan, känslan att ha det bortgjort. För det känns verkligen som att falla fritt av lycka. Jag har gjort bort det. Tackar gudarna för att jag överlevt denna dag, 26 november 2009. Nu kan jorden gå under, bli attackerade av mördaraliens eller svinisbakterier- jag Sofia har nämligen klarat svenska B's domedag.
Talet firades med saft och kakor hos farfar, kan det bli bättre party än så? Särskillt när farfar drar upp historier om hans ungdom- då jag trodde de blev skjutsade till skolan med häst och vagn, eller när han meddelar att farmor sagt att Saffráaan blivit hemskt hemskt dyrt nu.

Ni som har diabetes eller avskyr julen behöver inte kolla på bilderna nedan.

 

Mycket mycket bra dag, Ett MVG om jag ska vara ärlig. Har till och med lånat Sara Lidmans- Hjortronlandet. Redo för underbar läsning! Godnatter.


Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt att talet är avklarat! Efter imorgon kommer jag ha en jobbig sak att pricka av i alla fall! Och sen är det helg, woho :D

2009-11-26 @ 22:26:19
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: sara

nej det visste inte jag heller först, haha. tack :)

2009-11-26 @ 22:31:26
URL: http://barasaraolsson.blogg.se/
Postat av: vesna

ha en fin helg =)

2009-11-27 @ 01:19:39
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: karin

de där kakorna såg inte dåligt goda ut.



Jasså så florence valentin är i umeå på lördag, om jag inte nu hade planer så skulle jag verkligen vilja se dem. De spelade ju på trästocks i somras, de ger mig verkligen en sommar känsla. Sitta i gräset och lyssna på dem, de är verkligen bra.

2009-11-27 @ 09:42:01
URL: http://redtrenchcoat.blogg.se/
Postat av: Sara

Svar: det vita är typ bär:p vet inte vad de heter:p

2009-11-27 @ 11:21:59
URL: http://saraevarnamnet.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Oh ja, konserten var superbra :) Du skulle vart med :D



Hoppas du får en fin fredag :D

2009-11-27 @ 11:26:35
URL: http://linnealiebig.blogg.se/
Postat av: natalij

sv ; ja det måste du . han kan inte enbart tjejer utan han är även as snygg . finns en liten komplicerad historia bakom oss . men vågar nt ta det här i bloggen (: haha . fredag idag , vad händer ^^ ? puss

2009-11-27 @ 15:15:19
URL: http://lowoncrack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0