Smygtitt På Mitt Nya Boeende

Nu har jag bott här sedan i fredags, i vindslägenheten på backen. En etta med trappa och snedvägg. Garderob och tv. Utsikt till grannarna och dimmer till belysningen. Nära till busshållsplatsen och bred säng. Jag älskar det. Visst må jag gå ner i vikt under dessa månader, med tanke på att jag både är lat och snål när det kommer till matlagning. Nej, jag kan laga mat, det är sällan det klagas när jag stått vid spisen. Men det är just det här med att göra det frivilligt, entusiastiskt och som de glada kvinnorna i femtiotalets reklamkampanjer. Sen alla dessa pengar som spenderas. Dessa pengar som inte växer på träd. Jag skakar bittert på huvudet och snart dyker jag väl upp i damasker som min förebild och orakel; Joakim von Anka.
Fast det är ju värt det, tusen gånger om. Och Det luktar vuxet och moget när jag packar upp kaffet ur konsumkassarna. Synd bara att pappa kommer sköta min deklarering, annars hade jag varit så stolt över mig själv.





Kommentarer
Postat av: Felicia

IH! va fint!! åh, jag vill också flytta till ett alldeles eget :D älskar kakfatet med prickar, och audrey hepburnbilden såklaart :)

2010-04-19 @ 18:43:34
URL: http://ohyikes.blogg.se/
Postat av: Bodil

Sv; oh, det kommer nog bli bra! Veronica är jättebra! Såg henne live i sommras...

2010-04-19 @ 20:59:30
URL: http://farggladaflygsmurfen.devote.se
Postat av: Malin

Vad mysigt! Och fy vad kul med egen lägenhet :D

2010-04-19 @ 21:10:24
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: kajsa

Vindslägenhet. Mmm, bara ordet låter ju bra!

2010-04-19 @ 23:19:10
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Vera

gud vad mysigt det ser ut att ha blitt! funkar det med internätet och så?

2010-04-21 @ 13:57:47
Postat av: Alex

Riktigt fint litet hem du har där!

Sen ett litet tips med maten. Laga/baka så mycket som möjligt själv. Ta dig en helg då du lagar massa mat och bakar. Lägg det i portioner och frys in, så har du att bara plocka fram när du är hungrig :) eller så kan du dela t ex köttfärs i portioner (rå) som du kan steka eller göra nått av :)

2010-04-26 @ 17:46:29
URL: http://unitedtears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0