Backslick? Nej Tack!

Förstår inte varför allt fler och fler pojkar, killar, ynglingar och män börjar kamma håret bakåt? Hur de lägger ner pengar i massor på hårprodukter som de dränker ner håret i. De kammar, kammar och kammar håret bakåt tills det helt och hållet följer huvudets konturer och slutligen lägger sig bakom öronen.
Någon borde säga till dem, att det inte är snyggt. Det är inte stiligt. Joel Kinnaman för all del, men nog föredrar vi alla en snaggad sådan än en med 10 kilo gelé i håret.
Man ser killarna på stan, hur de är mån om att håret ska ligga helt slickat. Inte ett enda litet hårstrå får kika upp från huvudet. De plattar frisyrerna med händerna, flera gånger om låter de händerna följa med från pannan, upp på huvudet och ner i nacken. De kan inte låta bli sitt hår. Skulle tjejer vara fåfänga är det inget i stil med dessa pojkar med backslick.
Med frisyren försöker de kanske visa att de tillhör en högre klass, en högre stil. Att de vet vad som är rätt och fel.
Men då kan jag säga till er pojkar små, att detta inte är annat än sliskigt. Era ansikten ser barnsliga ut i denna frisyr och håret otvättat och fettigt (vilket det förmodligen redan är). Vad hände med de snygga 50-tals frisyrerna á la rockabilly?
Ge oss det igen! Och sluta med denna look som ger oss alla en bild av att ni stått vid fritösen på Berras Vägkrog sedan årskiftet.


What's the point Joel?

 

 



Kommentarer
Postat av: Malin

Backslick är sjukt sliskigt och gräsligt :P

2010-02-10 @ 22:23:42
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Felicia

Yes! Kunde inte sagt det bättre själv. Fram med 50, 60 tals frillan och ut, ut, ut med backslicket!

2010-02-10 @ 23:00:26
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: karin

hehe jo de är med plug-in, underbart att ah en bra gitarr hemma äntligen. =D



Haha backslick finns det folk som passar i måste jag säga och joel kinnaman är en av dem, hehe mums :] hehe näe men jag gillade inte de heller tidigare men ser man folk med det så växer de, de gjorde de för mig iaf.

2010-02-11 @ 00:27:22
URL: http://redtrenchcoat.blogg.se/
Postat av: Steffe

Blir ju inte bättre att du klagar på backslick =)

2011-08-16 @ 19:04:32
Postat av: Anonym

Det är ju precis tvärtom än vad du säger, du talar emot saningen din jävla bitch. Ni som inte har bakåtkammat är fula jävlar, lär er att se bra ut.



Att det finns sådana smaklösa typer här i världen, twit.

2012-01-30 @ 17:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0