Jag Inbillade Mig Att En Mygga Bet Mig

..Det var en underbar känsla. Som om att det vore sommar igen. Som om jag satt där framför datorn efter att vi ätit grillat hela familjen ute, sittandes under parasollet medan solen går ner och färgar himlen varmt orange. Hur jag är klädd i shorts och linne. Fötterna är smutsiga eftersom skorna allt för ofta glömts sättas på. Och hur den lilla eländiga myggan blixtsnabbt hunnit flyga in innan ytterdörren stängts, ilat sin väg mot mig, satt sig på min hals och slutligen sugit i sig mitt blod. Men jag slår till!
S M A C K!
Inget där...
Ingen liten mosad mygga på min hand.
Ute har snön nått nästan upp till fönstrerna och termometern visar minus 18. Det slår mig att jag varit och sparkat med min kära Hiro i skogen idag. Jag hade på mig både täckbyxor och fjällrävendunjacka.
Det är vinter. Jäkla vinter.

Monica Zetterlund- En Bedårande Sommarvals



får mig att längta ännu mer.

Dessa, frustration.



Kommentarer
Postat av: Thaina

sv: Ja den verkar vara bra,en massa bra skådespelare iaf!

Ja, det är en fin film om kärlek, det måste alltid vara kärlek! :) såg the notebook härom dan. Då kom tårarna rinnande kan jag säga. Om du inte sett den så gör det nu! Tror det är en av de finaste jag sett.



Nu när du nämner det,vad jag saknar sommaren! Va härligt att bara sitta ute och sola, gå i klänning och slippa dubbla tights. Och ofc att ha solglasögon en solig dag.

2010-02-10 @ 21:01:13
URL: http://www.thaina.devote.se
Postat av: Felicia

Åh, gud. Såna ögonblick är så fantastiska. Jag älskar att lura mig själv att det är sommar. Kisa lite i spegeln och träden utanför som speglas kunde lika gärna varit gröna av löv. Och vilka fantastiskt mysiga bilder! Vad är det för hund ni har?



Jag fattar inte heller det där med många bloggläsare, haha. Fast när jag tänker på det är det ett under att ens någon är intresserad av att läsa vad jag har för mig. Ofattbart. Men nu börjar jag prenumenera här. Fattar faktiskt inte att jag inte börjat tidigare.

2010-02-10 @ 22:58:03
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Linnea

sv: jag har en Canon EOS 450D :)

2010-02-11 @ 17:20:07
URL: http://neapeatastic.blogg.se/
Postat av: Lina

Va med och tävla om veckans blogg :)

2010-02-11 @ 18:02:47
URL: http://cococosmo.blogg.se/
Postat av: Himmel unt Pannkaka!

Men det går mot ljusare tider, snart är sommaren här!

2010-02-11 @ 19:06:36
URL: http://himmeluntpannkaka.blogspot.com
Postat av: Sophie

sv: Tack, snälla, söta, fina för din kommentar. Jag längtar just nu mest efter våren. Efter de där första dagarna. Dagarna då gatorna är nysopade och man tänker att det är för varmt för att ha jackan på. Så man tar av sig den, trycker ned den i sin tygpåse och sedan kommer man hem på kvällen och upptäcker att man är lite förkyld för att det visst var lite kyligare än vad man just då trodde. Det saknar jag så himla, himla mycket. Åh.

2010-02-11 @ 23:21:16
URL: http://www.fatherwhale.blogspot.com
Postat av: Marina

sv: hehe ja visst är det sålänge man har bra umgänge så behövs inget annat!



a gör det satc äger! :)

2010-02-14 @ 23:10:39
URL: http://marinii.blogg.se/
Postat av: em!

gillar andra.

2010-02-24 @ 23:12:23
URL: http://emmaklemets.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0