En Spad Sådär Fyrkantiga

Så därja! Sol hela dagen, vilket har betytt solning för hela slanten. Låg praktiskt taget och solade (och var utomhus) från klockan halv tolv till fyra. Jag skulle vilja säga att jag är lika brun som förut, men det vore att ljuga. Nog har jag blivi sånär brun men tyvärr kan den inte mäta sig med min tidigare så underbara bränna. Men nu tusan ska jag få tillbaka den! Bring it on vackert väder!
Just nu lyssnar jag på Clash ,packar och funderar över om matbutiker har ett snygghetskriterium när det gäller sina anställda? Jag menar, vill man njuta av lite ögongodis behöver man bara gå in på närmsta ICA så får man syn på en riktig hunk som packar upp passerade tomater i prydliga staplar.
Om fallet är detta ( vilket troligtvis stämmer eftersom  jag sett minst två snyggingar i varje matbutik jag handlat i under sommaren) så klagar jag inte. Jag tycker det är oerhört affärsmässigt av köpmannakooperativen att anställa snygga personer som därmed lockar fler kunder. Hittils har jag inte avböjt en endaste gång när mamma frågat om jag vill följa med och handla.
Nåväl ska sluta dagdrömma och återgå till min packning. Fatta! Om två dagar kommer jag se U2...jag har knappt förstått att jag har biljetter till en av världens största band i historien. Detta är redan legendariskt..
Hare gött här i Västerbotten, hoppas det regnar och ni alla blir bleka hehe!
God bajj.-Hmm..en kille jag träffat i sommar är oerhört lik denna Bono......

Tiden Går Och Vi Sitter

Jag är en ond vän. Vänner håller sina löften och bjuder på tuggumi med god eller uppfriskande smak. Jag däremot snackar för mycket om saker vi ska göra ( "ja men vi måste ses!" "Vi kan nog ses nästa vecka" "Ja absolut, ses ikväll då!") men har jag gjort något av det vi sagt? Hmm....NEJ...möjligtvis 35% av allting jag lovat har jag gjort.
Bara idag så uteslöt jag ett mysigt biobesök för att, otroligt nog, jobba. Och tuggumi...ja det vill jag inte ens nämna. Folk kan definitivt räkna fingrana på sina amputerade högerhänder hur många gånger jag bjudit dem på tuggumi.
Jag är en girig egoist. Kort samanfattat kan man säga "I got my mind on my money and my money on my mind" Yeah!. Pengar och min egen välfärd verkar stå högst på min lista- även om umgänge säkerligen borde vara högst. Jag är en genuin arbetarsnåljåp som är allmänt dryg och på gränsen till mytoman.
Hade verkligen sett fram emot att enbart jobba de där schemalagda fem timmarna jag skulle jobba, men sedan kom ett anbud om att jobba en delad tur 16-21. (Redan innan hade jag jobbat från 7.30- 12.30)
 Naturligtvis kunde jag inte säga nej och avbokade därmed min bio- och tjänade istället cirka 1000 kr på tio timmar. Tackar Gud för OB-lönen. (Sedär, jag är obrydd om mina vänner och tackade Gud för att jag fick pengar istället...)

Nu ska jag tömma min överfulla tvättkorg, tvätta, borsta tänderna, ta ut linserna, byta om till sovkläder, läsa och där efter sova för att sen drömma att jag är en stilig ung man med denna sångröst. Levt på 40-talet,  dansat som Travolta i Grease och kört hem min brunett med vackra lockar i min gråa glänsande bil.
-Bara för att nämna något ur min dröm för natten.


Bängen Trålade

Tiden går sjukt fort. Snart är sommarlovet över och jag vill egentligen inte tänka på det, inte skriva om det, inte ens..eh..ja. Men det är oundvikligt. Om cirka tre veckor kommer jag återigen vara på Midgården..Det är så jag ryser av blotta tanken. Jag vill inte! Jag vill ha sommarlov minst två månader till! Då jag kan jobba, slösa pengar, hänga med folk, bada, gå ut med Hiro, äta en massa glass medan jag kollar på film, sitte inne och mysa när det åskar, gå ut på krogen (hehe), spela gitarr i hängmattan, läsa i en solstol på balkongen, baka rabarberpaj, gå omkring med flipflops, sola, sola och sola, fika hos farmor och farfar på deras veranda, njuta av musik utomhus någonstans, cykla i duggregn, ha på mig shorts fast alla tycker att det är kallt, grilla marshmallows..ja till och med vakna upp av att kalvarna klonkar med sina bjällror på åkern. Jag kommer sakna allting.
Nej, nu måste jag verkligen sluta, det är ju trots allt inte slut....än. Åker till Göteborg på torsdagsmorgon och är oerhört taggad. Måste bara tvätta kläder och packa, sen är jag redo för en trevlig helg. För att ja, såklart jobba på måndagsmorgonen.
Och eftersom tiden går så fort antar jag att det snart är jag som sitter där vid köksbordet på något ålderdomshem och snackar om proteständer och riktiga tänder. Ja jag kommer troligtvis vara en av lustikurrarna som svarar då någon frågar om det är mina egna tänder, att "Ja det är då inte någon annans!"
Hohoho så kul! Eftersom jag må ha löständer, men det är ju mina EGNA löständer.
Tänk så rolig jag kommer vara! Tror jag bara blir roligare med åren.

Well slut med spexandet, nu är det Zlatan till Barca på TV..Seya dudes!
Btw är denna låt som bregott på mitt tunnbröd. (vill dock alltid sjunga "Var det dig jag såg som ett spöke från döda Brunnar"- Drömmar och brunnar rimmar inte ens..)
Jävla Ynglingar och Kärringar

Äntligen strålar solen över Spölands vackra landskap (och resten av vännäskommun antar jag). Jag är helt fanatisk när det gäller sol, eller snarare min (oexistrande) bränna som helt försvunnit nu under alla dessa dagar, veckor av regn. Det är så att jag skäms när jag träffar folk, på något besynnerligt sätt verkar alla vara brunare än mig. Jag har gått från exotisk till albino, det är inte vackert.
Så Drama Queen som jag är tar jag vara på den lilla sol vi har, och tvingade Nina och Josefin som var på besök hos mig, att vara ute- trots att nina törstade efter chokladbollar som jag erbjöd oss att baka.
När mina trogna vänner rest sin kos så stannade jag även ute, gick på en skogspromenad med min Hiro (som jag knytit in i ännu en låt,  "What Hiro did to you was hurtful") och därefter satte jag mig i en stol, riktad rakt mot solen, och läste min bok- Män som hatar kvinnor.
Visserligen vet jag inte hur brun man blir av solen efter klockan sex, men på någotvis såg jag aningen brunare ut i ansiktet när jag kollade mig i spegeln. Men det var antagligen bara önsketänkande...
Är väldigt sugen på att läsa sjunde Harry Potter boken nu när jag läser ut Stieg Larsson boken, nog för att jag inte läst den på svenska- men även för att mina HP kunskaper börjat blekna.
Märkte det idag då Gabbumonen ville veta både det ena och det andra från böckerna, men jag var tvingad att fundera ett bra tag och var hyfsat osäker när det gällde mina klena svar....Skamligt
Visste dock helt säkert att han heter DRACO och inte DRÄJKO- som min far trodde.

Snöjven

Har räknat helt helt fel, jag tjänar 89 kronor/timmen inte 86...Såg det idag i mitt lönekuvert  som ankommit med lönen från det jag tjänat i juni. Kändes fint att ha fått 1849 kronor på kontot för fyra gångers arbete. Så det lönar sig att jobba jobba jobba.
Jag har märkt att jag bytt tema i min blogg, från mat till jobb. Snackar bara jobb och pengar, kanske borde jag varit ekonomiansvarig i Konfektyr UF? Man märker ju hur tydligt som helst att jag kan det där om pengar, eller nåväl, hur man tjänar ihop dem och hur man slösar.
Nu är jag ledig ledig ledig ledig. Och medan folk duschar i regnet på Holmön så bestämde jag mig att bara vara hemma, känner mig lite som en svikare men jag hoppas alla har överseende med att jag jobbat som en egyptiskslav så nu  vill jag bara äta upp alla kakor vi har i frysen samt baka nya kakor.
Yesbox, det är så jag ska spendera min kväll. Äta, läsa och sova. Möjligtvis kolla lite på Tv och checka in datorn och sådär. Riktigt intressant kväll om jag ska vara ärlig.
På söndag ska jag föresten träffa min älskade Josefin fin fin från eskilstuna (..ehum och Nina dårå). Var typ 1 år sedan vi sågs...eller...hm....Joo....typ...eller...äsch jag har dåligt närminne.
Jag vill testa modeblogga lite så kolla in vad det var jag shoppade här om dagen. Jag tror jag kan gå långt inom ekonomi och mode!
(Hoppas alla förstår att jag driver...Dagen jag börjar modeblogga har min onda tvillingsyster tagit över)
Guldlinne H&M- minns ej pris....ehh...(dålig start på modebloggeriet sen är det  jag köpt inte ens mode
Madonnatröja H&M- ja kostade...ehh..149 (?)
Svart ros H&M- 49 kr....typ..jooo! 
Örhängen Indiska- Ja vettetusan..orkar inte räkna ihop priserna
JA JAG KÖPTE NÄSTAN ALLT PÅ H&M.- så händer det när man bor i Spöland...... Och ja, jag suger på modebloggning....jag har inte rätta glöden. Ska nog hålla mig till det jag vet bäst. Dvs. mat och jobb. Jag lämnar moderiet till Hannes som helt klart kan det där..töntig som han är

Min Syrras Pojkväns Fotbollstränares Pappa

Så därja, då har jag tjänat 688 kr på en dag jag egentligen skulle vara ledig på. Men ädel som jag är så tackade jag ja när de ringde igår och frågade om jag hade möjlighet att jobba denna dag. Tvekade i någon sekund men svarade sedan " Ja självklart!" istället för arr säga "HAH GLÖM DET! har jobbat 7 dagar av 8 så jag ska fasiken ha en ledig dag"- det hade dock varit att ta i lite väl mycket.
Nu i efterhand är jag ändå nöjd över att jag accepterade förslaget. Pengar är pengar och min tatuering, systemkamera och resa kommer inte trilla ur flingpaketet en solig morgon. Slösade föresten hur mycket riksdaler som helst igår. Shoppade för fulla muggar, säkert för 1000 kr om man räknar med buss..eller okej 800. Det är mycket för mig, för jag är lika snål som Joakim Von Anka med hjärtat på handen..höll jag på att skriva.
Nåväl, jobbar imorgon och kommer nog inte orka med någon visfestival. Trist men om det regnar så gör det inte så mycket (dvs. spöregnar, åskar och det varnas för orkaner), ska hitta på något annat istället. Och på lördag har jag andra planer, fast jag fått erbjudanden hit och dit (missar Frillo som skulle bjuda på glass...känns lite surt).
Igår var det spelande i rådhusparken (?) inte så väldigt svängigt tills ett band (med en sångare som var oerhört entusiastisk när det gäller talket till publiken=ironi) började spela 800 grader med Ebba Grön. Då blev det lite ös! Jag tror jag aldrig hört den låten live så det var en uppelvelse att få sjunga med. Inte som min älskade far som sett orginalet....
Men tro det eller ej, fick idag reda på att Ebba Grön inte gjort Staten och Kapitalet utan det är nämligen Blå tåget, fick dock inte reda på om den egentligen heter Den ena handen vet vad den andra gör. Nåväl...ska forska mer inom det.
Nu ska jag äta och sedan planera tipsrunda, pysslig som jag är. Sen är min blogg mysko, den har sitt eget liv. Den skriver av sig själv! ..okej skojja ba men det är definitivt inte jag som ändrat textstilen på inläggen...

Elva Tvelva

Ja, jag vet jag är dåligt på att skriva. Alltså inte dålig på att stava etc. utan på att skriva ner något i den här bloggen. Men jag har faktiskt väntat på att någon, eller möjligtvis jag, ska hitta sladden till digitalkameran. Skulle ju kännas onödigt att skriva om Trästock och inte lägga ut bilder förrän en vecka senare. Så nu kan ni njuta av en fin text med vackra bilder till! - dock är samtliga bilder överexponerade och både Anna och Veronica  har vitare hud än ett word-dokument, men för min del gör det inte så mycket eftersom jag framstår som brunare (vilket såklart är positivt, föresten var det ju inte jag som tog bilderna)
Veronica ja..nu som min vän behöver jag ju kalla hene vid sitt efternamn varje gång. Kändes faktiskt inte ett dugg konstigt att träffa henne. Enda gången jag skulle skrika hysteriskt och svimma, skulle nog vara  om jag träffade Elvis- för det hade varit jäkligt läskigt måste jag erkänna.
Dock hade hon en lite dryg attityd, men hon är ju stockholmare och sedan brukar jag också ha en dryg attityd. Hon gjorde i alla fall hela min sommar med ett väldigt bra uppträdande (vilket jag tackade henne för). Jag var dock i fel del av publiken eftersom jag var den enda personen som hoppade och skrek ut låttexterna där jag stod.
Bäst var helt klart Gammal Sång och sista låten Nöjd. Med det glesa antal låtar hon gjort så sjöng hon precis de jag ville att hon skulle. Ingen saknad, ingen glömd.
Resten av Trästock var trevlig. Blev dock inte många timmar där, eftersom jag slutade jobba 16.00 och började jobba igen 7.00 morgonen därpå (gick och la mig efter 02.00). Missade Florence Valentin- vilket kändes trist. Dock spelar ju Love Antell med Persons Pack som jag hade äran att se.
Träffade trevligt folk och njöt av bra musik, plus att vädret var perfekt. Fick även kanske en av de bästa komplimanger jag någonsin fått (åtminstone top 10) av en smått berusad yngling. Jag berättade att jag tyckte Veronica var "så jäkla snygg" och då svarade han "Men du är snyggare". - Den killen visste hur man charmar en kvinna. Tänk att vara snyggare än jäkligt snygg, det är typ så snygg som man kan bli?
Nej nu ska jag dra mig till sängen för att sova. Jobbar ju imorgon då jag egentligen skulle vara ledig- men vad gör man inte för pengarna? 

- Moto Boy såklart

Rett Ska Vara Rett

Är förjävla less på Daniel Lindströms reklam för sin nya sugiga singel "Saturday Night" som han gör reklam för med skamligt dålig engelska på Spotify. Det är så att jag vill gråta och slänga datorn ut genom fönstret till kalvarna på åkern brevid så de kan trampa sönder datorn tills Daniel inte hörs mer- men tyvärr är datorn alldeles för dyr för att bara slängas ut sådär helt utan vidare...
Det här är däremot musik, som jag dessutom döpt min blogg efter- eftersom jag, tro det eller ej,inte lyssnar så mycket på Håkan Kråkan anymore. Känns därför inte helt rätt att ha sin blogg döpt efter en sådan låt.
Möjligtvis att jag tappat gnistan för honom (bortsett från att jag delade honom med alla fjortisarna) eftersom jag inte sett honom live nu i sommar. Håkan live är nämligen något rent av uppfriskande för själen, som går rakt in i hjärtat. Jag behöver lite Håkan-Live för att få tillbaka gnistan. Men tyvärr ser det ganska mörkt ut i den frontern.
Första riktiga arbetsdagen idag föresten, gick riktigt bra och de där 410 kronorna för fem timmars arbete satt inte helt fel. Tråkigt nog så har jag fått ett nytt schema, som visar att jag inte kommer få jobba lika mycket som jag velat, men då har ni mer tid med mig hehe.Sen är jag ju ledig under visfestivalen på Holmön! Yey! Fast pengar....nåväl har endel på kontot just nu (Minus min nyköpta gbg-biljett) så jag klarar mig.
Längtar mer än någonsin till U2, som kommer ha ett asbra förband (oavsett vilket av dem som det blir). Laddar upp med I Will Follow - en av de bästa U2 låtarna helt klart (dock på något mystiskt sätt verkar de inte ha med den på sin setlist? Bono if you're reading this: YOU HAVE TO PLAY THAT SONG, FOR CHRIST SAKE!)
Göteborg här kommer jag!
Skellefteå här kommer jag!
Ja Trästock blir av, I love my life! Även om jag missar Florence Valentin, men nu ska jag inte klaga. Vinden vänder för mig- ahhh äntligen!

Kattwalken

Jag höll inte mitt löfte. Jag är en äkta Vännäsbo nu....yes ni förstår vad jag menar: VÄNNÅSDAGARNA SÅKLART!
Det var absolut inte tänkt, jag svär vid min Hiros grav! Så här var det:
Jag åkte in till stan vid 19.50 efter att ha ätit middag hos några grannar, väl inne i stan köpte jag ett busskort med resor så jag kunde ta mig runt Umeå med ultrabussarna (Yey....). Nåväl, jag hoppade på 69:an mot Röbäck eftersom jag skulle till Teg (tro dock inte att jag ba, åh hoppade av vännäsbussen köpte busskort och ba åhh bussen är där, nu hoppar jag på! Utan jag fick vänta i tjugofem minuter på vasaplan....heh..funny). Klev därefter av på Ishallen och därifrån skulle jag orientera mig till Viktors (or whatever his name was...?) lägenhet. Hade stora svårigheter och trodde vänster var höger...Lyckligtvis kom han och hämtade upp mig. Annars hade jag nog hamnat i Finland.
Kunde dock inte stanna länge på partyyyt, kändes trist men jag kunde inte förmå mig att stanna och sova på en soffa där (kände inte typerna så väl- ja jag kanske är tråkig) och att ringa någon i stan " Tjebba! Jag skulle vilja sova hos dig..kommer där vi 4.00" lockade inte direkt heller. Så jag fick dra därifrån klockan kvart i elva för att ta mig tillbaka till vasaplan till min halvtolv buss. Kändes dock skönt att lämna det en aning, eftersom några av killarna där envisades att byta från (musiken jag valt) Nationalteatern mot Promoe..Yeah...................
Så jag åkte hem mot Spöland....TRODDE JAG! Katta skulle nämligen hämta upp mig i Vännäs...oh my goddd
 Helt plötsligt hade festen jag varit på blivit en förfest till Vännäsdagarna! Har ni hört något så hemskt!
Dock träffade jag (helt otroligt) trevligt folk där och stannade enda till efter två. Vi dansade med alla fulla 45+are mest hela kvällen. Inte det roligaste men....jag ångrar det faktiskt inte.
Jag är skamlig, det har jag alltid sagt.


Här är mitt diarium som hade mest kommentarer av alla mina diarier på apberget (hela 12 st..omg):


18o NU HAr de GÅTT FÖR LÅNGT

Skrivet 2006-10-18 20.22. 78 ord


Hej alla barn nu är det barnprogram, titta här vad farbror Frej tar fram!
En liten Darin och nu ska ni höra, vad man med Darin och köttkvarn kan göra.
Släng han i kvarnen och klibbeli-klabb,
så har du fått dig en liten kebab

sophia måste bli mogen¨men folk verkar gilla när man e dum mot stackaren darin

(AHHAHAHAHHAHAH

...cool jag var

För Lång Eller Kort Eller Smal Eller Bred

Så här sitter jag hemma i bara nattlinnet framför datorn och lyssnar på Veronica Maggio, medan resten av Vännäs Kommuns invånare dräller runt på Vännäsdagarna för att köpa onödiga saker på marknaden och åka karuseller med extremt hög spykänsla.
Så vad ska jag göra istället? Jag menar,missar man Vännäsdagarna så missar men verkligen allting! ....har jag lärt mig . Men ärligt talat bryr jag mig inte. Har liksom aldrig funnit något nöje med dessa traditioner, därför äter jag hellre 101 mackor och diskar.
Sedan vill jag faktiskt bara ta det lugnt också, sova till halv ett och bara läsa bok resten av dagen. Mamma och pappa har klagat på att jag inte är hemma så ofta längre, och jag håller med dem. Därför kändes det otorligt skönt att kolla på Clintan igår i Gabbumonens säng och dricka milkshake hela kvällen. Ska även börja med lite körningsteori, jag måste verkligen ta upp det! För har jag inte körkort nästa sommar kommer jag bokstavligen flytta till Timbuktu- och då menar jag inte artisten utan det påhittade landet i Kalle Anka tidningarna (eller finns det på riktigt? Shit måste googla!).
Visserligen ska jag till Teg ikväll...eller jag tror i alla fall det. Det beror på hur trött jag är, för ekonomin är det ingen fara med. Har säkert lagt ut 300 kr på busspengar nu under sommarlovet. Jag är bussbolagets fröjd!
Mamma är föresten superduperfinilinis som ska köra till Skellefteå nästa lördag så jag får se Veronica på Trästock!
 Yey! En festival jag får åka på! Skitsamma om det bara blir några timmar (slutar jobba 16.00 och börjar jobba 7.00 nästa dag). Jag är överlycklig!
Sen har jag ju raderat min apberget användare. Det var som att komma till paradiset! Uppnå nirvana och vinna på V75- SAMTIDIGT! Sparade dock alla mina diarium först...det blev 59 sidor på Word.Detta Är Anledningen Till Att Livet Inte Är Rättvist

Jag hoppas verkligen hela världen läser det här inlägget. Att alla ska få reda på hur mina drömmar krossats bara sådär av en enda person. Hur hela min sommar blivit meningslös och lika fucking grå som vädret utanför. Hur mina planer sabbats från start till slut.
Ja i "Jävla skit" inlägget tidigare förklarade jag att min hultsfredsresa inte skulle bli av pga. att den där organisationen jag skulle jobba för la ner hela jävla resan. Först blev jag helt förkrossad, blev en riktig drama queen som skrek och grät...Ja ni hör ju men jag var så taggad och lycklig över att få se mitt favoritband, så när det visade sig att bli motsatsen så sprack allt. Men sedan accepterade jag det hela, det var tungt men jag tänkte på U2 och att det säkert inte skulle vara Killers sista spelning i Sverige. Men sen kom sanningen fram..Den verkliga sanningen som gör mig så besviken, arg och ledsen.
Mitt ex. William, den "välkända" William kommer upp igen. Han som jag trodde jag kände och som jag trodde jag kunde lita på. Jag som trodde det var okej mellan oss och att Hultsfred skulle bli något bra, trots att vi inte direkt skulle umgås med varandra där borta- men ändå att det skulle kännas bra. Att vi var vad som skulle kallas Vänner.
Men jag hade fel. Och jag skämms över att jag kunde vara så dum och faktiskt tro på allting han sa, på alla hans jävla patetiska lögner.
Denna William hade informerat mig om läget, sa att det inte blev något. Men han själv hade fått absolut sista platsen i en personbil som kördes av hans vän som fixat jobben till oss. Senare får jag dock veta av denna vän, att William sagt att jag, JAG SOFIA LINDGREN CORTÈS, inte vill åka. Har ni någonsin hört något så idiotiskt? Att jag var ledsen över att vi gjorde slut och att jag inte orkade följa med. Denna vän berättade även att William sagt detta för länge sedan, och att han inte fattade varför han väntade förräns tills DAGEN INNAN att berätta detta för mig. Eller ja berätta och berätta, LJUGA i detta fall. Så Summa summarum:
William sa till han som fixat jobben att jag inte ville följa med, och till mig ljög han och sa att jag inte hade någon möjlighet att följa med- vilket jag egentligen hade.
Att vissa människor ska behöva vara så fega. Det är tragiskt.
Men det som är mest tragisk är att jag får sitta här i ett regnigt spöland medan han strövar runt på hultsfred och får uppleva mina drömmar- när det egentligen borde vara tvärtom.
Fan jävla helvetes skit att han ska förstöra mitt liv. Och fortsätta att förstöra det genom att höra av sig till mig för att fråga hur jag mår, eftersom "han bryr sig".
Fuck off. Hejdå.

JÄVLA SKIT

FAN I HELVETE!
Livet suger! Mitt liv är ett stort jävla misstag!
Hela min sommar är förstörd, det blir inget JÄVLA FUCKING GRATIS HULTSFRED. INGENTING!
Jag tar och dör nu, begraver mig bredvid alla mina gamla kaniner på baksidan av vårt hus.
Måste kolla upp hultsfredbiljett nu, vilket kommer kosta typ en miljard, plus resa dit, PLUS boende.
Jävla jävla jävla jävla. -Ursäkta mitt språk med jag orkar inte bry mig just nu, trots att jag låter som en adhd unge. Jag är så förbannad.
Och jag som tyckte allt var så jäkla perfekt, det är typiskt! Nu går det bara utför..
Hade ju planerat hela helvetesjävlasommaren efter det där jävla hultsfred! Jag kunde ju ha jobbar hela juni och dragit på way out west och trästock sen ju!
ffffffffffffffffffffuuuuuck
Men fan i helvete heller! Jag får reda på detta DAGEN INNAN VI SKA FARA. Nä fan..nu kan jag lika gärna bli bortrövad av aliens för det skulle vara mindre hemskt.
The killers spelar på torsdag.........hur i helvete ska jag klara detta..
Om jag hade en god fegudmor så borde hon kommit fram vid det här laget, vad fan väntar hon på?
Life suckssssssssssssssssssssssss


JAHA FAN SATANS JÄVLA HELVETES PISS det finns fucking inga resor på festivalbussen.
JAG ORKAR INGET NU! HÖR ALDRIG AV ER TILL MIG JAG KOMMER DÖDA ER........... SKICKA IN MIG PÅ PSYKET! Jag behöver vård. Jag kommer vara en fara för världen nu när jag inte får se mina älskade The Killers som jag älskat sedan jag var 15.
NU SKA JAG GRÅTA!
HEJDÅ!

Kolla Kolla Att Jag Är En Reko Kille

Glass med jordgubbar var precis det jag behövde i detta nu- så sliten och trött att jag inte ens vågar kolla mig själv i spegeln. Och som grädde på moset så ska jag jobba imorgon klockan åtta. Lyckligtvis så slutar jag klockan ett- hade det varit mer vet jag nog inte vad jag hade gjort.
Efter de fem långa timmarna på jobbet bär det dock iväg till stan igen, trots att jag borde packa till Hultsfred. Jag åker ju på tisdag morgon ju- och har fortfarande ingen aning om vad jag ska ta med mig...slutar väl som vanligt med (idealisk tjej som jag är) att jag tar med 45 plagg som jag endast använder 10% av. Ska i alla fall innan jag går och lägger mig ikväll (vilket blir tidigt) tvätta de kläder som behövs tvätta- för att sedan fundera på om de är värda nog att hänga med till småland.
Jag längtar tills den dagen då jag verkligen inte har något planerat eller ett jobb att åka till...Då ska jag fira med chips och film. Dock tror jag det kommer dröja...fem veckors jobb från och med 13:e. (lyckligtvis kommer jag vara ledig vissa dagar)
Taggade rosenbuskar!
Men nu ska jag inte vara negativ, allt har ju faktiskt varit lyckat...eller ja...jo...heheh

Nördig som jag så har jag gjort:
Låtar jag vill mina The Killers ska spela på hultsfred

1. Human
2. Mr. Brightside
3. Spaceman
4. For reasons unknown
5. Read my mind
6. Joy ride
7. Under the gun
8. Glamorous indie rock & roll
9. When you were young
10. Romeo and Juliet (dire straits cover)
11. Bones
12. Smile like you mean it
13. Somebody told me
14. This is your life
15. Sam's Town- exitlude

Encore

16. This river is wild
17. All these things that I've done

Schallapengos (Jalapeños)

Ja detta kommer troligtvis bli det sista blogginlägget på..hmm..fyra dagar! Holy shit! Fast jag är ju i och för sig inte särskillt aktiv annars heller... Har en hel del saker på G. Så här inbokad har jag inte varit sedan Brad Pitt och George Clooney lagt ett upp ett schema om vilka dagar jag skulle umgås med vem- där 1987.
Imorgon ska jag åka till det vackra Norrmjöle till min kära vän  Annas stuga, efter det ska vi dra på 18års fest på fredag och på lördag blir det 20års fest för min del. Ja Sommaren 2009 är ganska aktiv helt enkelt.
Inte nog med att jag strövade en kortis med Nina på stan idag, hon köpte några plagg på Monki och sen smaskade vi i oss en stripsmeny var på Frasses...JA STRIPS! Jag har faktiskt hållt mitt löfte gällande att INTE äta hamburgare (på Donken, Frasses, Max eller liknande. Hemma hos folk går det bra...eller hemma...eh...). Vi hade en trevlig stund, även om den var kort och jag var tvungen att cykla tre kilometer i regn efteråt. Mycket kul!
Jag  har även tillbringat  min tid med en viss Björn.  Bla. hittade vi världens chillställe på Göteborgs whatever-its-name-restaurang/caféshitt- där har de nämligen hängmattor att erbjuda! Inte illa när man är lagom sliten och fått svälta i timmar...(tror dock man måste äta där för att ha tillgång till festligheterna). Detta var såklart innan det började åska så hiskeligt! Jag har dock glömt bort regeln gällande sekunderna det tar från dess att blixten synts tills mullret bla bla bla, vilket egentligen kan vara bra att kunna. Inte för att jag är rädd för åska....nej nej.......särskillt inte när man lyssnar på Led Zeppelin och Pink Floyd med ett glas rött vin i handen, medan blixtarna slår ner över Umeå och regnet piskar mot asfalten. 
Mycket "chillisch" och "softisch"- trots att jag tvingade stackarn att lyssna på Håkan Kråkan senare.
(och ja jag överdrev om regnet på slutet, det duggade ju bara)

RSS 2.0