Pickalurven

Så där...då var det ABSOLUTA sista arbetet detta skolår gjort! Känns så otroligt skönteliskönt. Vilken lättnad! Vet dock att jag inte direkt ansträngde mig, men jag hoppas på ett VG i Webbdesign så det ska nog duga.
För övrigt känner jag mig hyfsat bra. Lite konstigheter som lurar under mossen men annars är jag oerhört taggad på allt. Ska nu på torsdag (som det verkar nu) åka neråt till Karlstad yeey! och senare i Juni ska jag och Katarina åka till Barcelona över hennes 20 års födelsedag! ÅÅÅÅH Mummsfilibabbbaaa! Det kommer bli Fiat Katta Barcelona- det är ju ingen direkt hemlighet att jag älskar Spanien (och allt som kommer på köpet höhö)
Känns som sommar redan nu, särskillt när det är 30 grader ute och man grillar marshmallows klockan tolv på natta som jag hade nöjet att göra i lördags. Min bränna är redo att bli ännu brunare, detta duger inte. Jag kan bli brunare och med min nya bok i hängmattan blir jag inte lika trött och less som jag brukar bli annars när jag ska sola.
En kort resumé över helgen: Mycket bra!

Katta - Sofia, har du hört?
Jag - Nä vadå?
Katta - Kungen ska typ komma till Sävar!
Jag - Va?
Katta - Kungen kommer till sävar!
Jag - Vem då?
Katta - Kungen!
Jag - Vilken kung?
Katta - Men kungen!
Jag - ...Elivs?
Katta - KUNGEN!
Jag - Vem är kungen? (funderar på om Katta menar Jerry Williams...)

...Och Det Här Är En Ful Person

Jag kliver på bussen, hälsar på chauffören, klickar med busskortet på den gröna stora knappen, går in i bussen, upptäcker att det inte finns lediga "två platser", jag väljer att sitta bredvid en kortväxt kvinna som sitter mittemot den mittersta utgången, vi åker ett tag, jag lyssnar på Rage Against the Machine på Mp3n, bussen stannar, kvinnan på sätet på andra sidan av mittgången kliver av, jag tittar på de tomma sätena.
Då är frågan.. VAD GÖR MAN I DEN HÄR SITUATIONEN?
Ska jag ta min väska och flytta över dit, för att på så sätt få det lite skönare och kan titta ut genom fönstret?
Eller sitta kvar på min plats som egentligen inte är så farlig, förutom att jag får ha väskan i mitt knä och INTE kunna titta ut genom fönstret?
Om jag flyttar över så tror ju kvinnan (och alla andra i bussen som ser mig byta plats) att jag inte vill sitta bredvid henne, att jag tycker illa om henne och HATAR att sitta bredvid andra personer och att jag har ett speciellt behov av att sitta ensam.
Men om jag inte flyttar så kanske kvinnan blir irriterad, det kanske är hon som vill sitta själv och tycker att jag stör bredvid henne, så när jag inte flyttar ger hon mig dödsblickar och suckar högt.  (vilket hon eller andra inte brukar göra, men ändå!).
Jag satt kvar denna gång, men nästa gång då! Vad ska jag ta mig till..
buhu. Dessa I-lands problem är verkligen jobbiga.Yo och Frill, också kallade Johanna och Sebastian

Låt deras mysiga kyss sprida glädje och kärlek till oss alla. Amen

Vem Fåån e De Som är Ute å Smyg När Jag Försök å Sova

Snart kommer jag på riktigt väga cirka 230 kg...Jag har totalt ignorerat Beach 09, det känns som inte nödvändigt längre nu när jag låtit det gå så här långt. Inte för att jag äter mycket nej nej...jag har inte ätit chipz på flera veckor men jag har ett sånt djävulskt sug. Som idag, jag hade glömt att säga till mamma att jag inte alls skulle äta med Filip idag, vilket betydde att hon hade inte gjort middag till mig. Så då ville jag att Katarina skulle skjutsa mig till Vännäsbys fantastiska (nåväl överdrivet..) pizzeria så jag kunde beställa en kebabtallrik, som jag längtat efter i flera veckor nu. Men Katarina hade ingen lust, vilket gjorde mig oerhört arg. Jag tror ingen människa någonsin blivit så sur över en kebabtallrik.
Så när jag inte fick min kebabtallrik åt jag två limpmackor och värmde pommesfrites i ugnen....Ja ni hör ju! Jag tror idrotts-caroline inte skulle uppskatta min kost. Den är inte hälsosam någonstans... Sen har jag inte haft tid att träna heller. Ja det går helt enkelt utför i den frontern.

Domedagsdagen jag fruktat var sorglig men vacker. Vår älskade Leif är nu ej vår älskade svenskalärare längre...Ack och ve! Lyckligtvis så klarade klassen detta utan att dra till med några pinsamma handlingar som tex. ställa sig på bänkarna och applådera.hööhööh.....Jag var dock tvungen att säga "Om vi kunde ge Carina kramar så kan vi väl för guds skull ge Leif det också". Det var sorgens tid.. Nu är de goda dagarna över och in kommer nå jäkla piss i skit. snyft.
Nåväl, ska ställa bort min tallrik där mina pommesfrites legat likt gyllene eh...pinnar (?) Har i alla fall Ugly Betty att trösta mig med.
All I Wanna Do Is....And A....And Take Your MoneyyyA

Jag och min älskade bror hade riktigt kul  nu innan middag, nämligen genom denna sida som säkert många redan testat på. Om inte så är jag villig att demostrera vid senare tillfälle, och ni kan sluta läsa nu också föresten!
Mamma var som helt i chock- mumlade något om djävulenstrick när vi frågade "Peter" vad hon höll på med, och fick svaret: Putsar en glasskiva.
Pappa var inte särskillt lugnare, han var helt säker på att det var genom ljudupptagning som "Peter" då kunde svara på frågan vad det stod på hans tröja "Skanska, Asfalt". Mycket kul! Kan dock erkänna att jag själv gått på samma trick, men det är en annan historia...
Detta lustiga trick rekomenderas till inte-alla-hästar-i-hagen-då-det-gäller-datorer-personer, men även andra....(eftersom ja,,,jag själv gick på det...)
Nåväl nu ska jag göra min matte uppgift som har väntat på att bli gjord i evigheter- stackaren! Ska dock inte ens på lektionen imorgon, skolkare som jag är. Men jag har varit en sådan duktig flicka att jag förtjänar att roa mig.
Adjöss Löss!

Bravissimo!

Äntligen en ledig dag! Ahhhh! Så som jag väntat på detta, att bara vara hemma och slappna av-vilket jag inte ens har gjort. Jag är snuvig och har feber, men ändå så tvingade mamma mig att tvätta fönstrena. Lyckligtvis så fick jag go' fika efteråt, vilket jag var mer än värd efter allt pustande jag fick stå ut med.
Det är typiskt att jag aldrig är nöjd, har jag inget att göra så är jag missnöjd, men har jag saker att göra är jag fortfarande missnöjd. Sitter jag där en lördagskväll utan chipz och utan något sällskap har jag oerhört tråkigt, men när jag väl varit med folk i flera dagar och inte fått sitta still en sekund så längtar jag till den där tråkiga lördagen.
Jag är helt utmattad, har inte fått sova ut någon dag, inte ens idag (men det är för att solen lyser in i mitt rum,genom rullgardinen, från 6.00-11.00), först var det skola måndag till onsdag, I onsdags kom jag hem sent efter en fullsmäckad efterskolan göra-vilket var kul, sen i torsdags var jag uppe med tuppen och drog till norrmjöle för filminspelning. det var kul men jag kom hem sent. I fredags var jag på inskolning till jobbet igen, 13-21 det blev en sen kväll igen. Igår var det kulturnatta. det var väl kul men ännu en sen kväll.
Så idag ska jag gå och lägga mig efter Gossip Girl och tigga till mig chipz...jag behöver det! Eller först middag, gossip, duschning sen SOVNING. Men ska vara försiktig i duschen- vill ju inte tvätta bort mina
 INDUSTRI ROYAL AUTOGRAFER!


Mamma ringde mig igår när jag var hos Anna:

Jag - Hallååååå
Mamma - Hej är du på stan nu?
Jag-  Ja..
Mamma - Så du har sett Johan Palm!?
Jag - Va?! Neee! Vadå skulle han spela..?
Mamma - Ja vi trodde det var därför du var på stan?!
Jag - Nej...Vart spelar han då?!
Mamma - På Media Markt
Jag- Men dit kan jag ju inte fara!
Mamma -  *läser upp information*
Jag - Men jag kan inte fara dit!
Mamma - Jaha nu missade du! Skyll dig själv!

Kul att alla tror jag älskar Johan Palm. Inte ens mamma verkar tro på min ironi

Tap Taper

Jag är en äkta seriekollare och då menar  jag en sådan som verkligen lever sig in i serien( snackar förstås om Tvserier, vet att jag nämnde Rocky tidigare..). Jag följer inte särskillt många serier, eller ser på tv överhuvudtaget. Men de som har nöjet att få min uppmärksamhet är Ugly Betty, Gossip Girl (som jag tyvärr missat ett flertal gånger nu), Robinson (som jag börjat se här på sista tiden) Sex and the city, hmm...och... eh Barcelona matcher såklart, typ filmer som går och typ eh alltid VH1 och VH1 classics såklart.
I alla fall...Som alla trogna tvtittare vet så var det Ugly Betty idag klockan 20.00, och O vad det var ett bra avsnitt. Ugly är egentligen  mycket bättre än Gossip -som jag kanske egentligen bara kollar på för att spana in hunkaran. Men jag är verkligen en typiskt tjejserieföljare. För jag ger ifrån mig läten, gör rörelser med kroppen (eh lät skumt) och viftar med händerna, blundar osv när det händer något väldigt intressant.
Som nu då Betty och Jesse kysstes, jag lät seriöst "Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhh iiihiii" och som kramade om kudden av lycka. Pappa undrade vad jag höll på med, men vad skulle jag säga min förklaring skulle ju inte låta normal. 
Detta är enligt mig inte okej, särskillt inte när jag kollar själv. Önskade verkligen att jag hade någon att se med där under kyssen så jag kunde få "iiiiiiiiihhhh:a" med denne, men bajs. det hade jag inte. Och jag är töntig jag vet...

Känns som jag har flera saker på G just nu, ska ha inskolning så jag får jobba, kulturnatta, inspelning av videos, trummlektioner med Wonkis pontelipontus- som jag även ska träna med ,och sist men inte minst måste jag boka resa till Karlstad där jag äääntligen ska få träffa Alex igen måhååååå .. och möjligtvis Liza med. Mummaligen på det!Det Måste Vart Dig Gud Tänkte På När Han Skapade Sin Man- Aaaah en läkare som är snygg och har en mycket stilig mustasch.
Vi ska gifta oss!
Hejdå, ska cykla nu.

Den Feta Ska Ut...

Måh vad skönt att dagens inskolning är över, dock ska jag ha en ny på fredag men tjänar man ca. 800 kr för varje gång så är det fettvärt. Vet exakt vad jag ska göra av mina inkomster, nämligen en tatuering (vet precis hur den ska se ut men måste uppleva Hultsfred först), en systemkamera och en RESA! Så är någon pepp att fara ut med mig där i Augusti så säg bara till, för det står högst på listan (även om jag skrev det sist heh..). Har möjligheten att fara med katta och Henrik- men åker endast med dem i krissituation. Är inte alltför entusiastisk till att åka med ett par...

Har upptäckt att jag säger att alla är feta och tjocka... Inte bra! Hela min familj, minus pappa och Hiro irriterar sig på att jag hela tiden beskriver personer som eh, ja överviktiga. Som Ellinor i Robinson..jag kallade henne FET! Hon är tusan på en öde ö och har inte ätit riktig mat på evigheter-och jag tyckte hon var fet..eller pluffsig. Dock verkade pappa hålla med mig.

Gabbo: - Sofia tyckte hon Ellinor var fet!
Jag: - Tyckte jag ju inte alls det! Jag menade bara att hon var lite mullig typ..
Pappa: - Men hon var typ fet! Tänkte på det tidigare, alla var smala utom hon


Föresten, läs dagens Rocky och Pondus, jag höll på att kikna av skratt

If My World Stops Turning or My Legs Stops Working, Then I'll Still Feel Alright

Okej jag höll inte mitt löfte gällande att skriva varje dag. Typiskt att jag nämnde det, nåväl löften är till för att brytas höhö.
Nu ska dra till med lite ESC-skriveri. Ja den norska gutten var otoligt söt, det var han och trots att jag går omkring och sjunger "Im in love with a fairytale- even though it huuuuurts" så tycker jag inte att låten var så bra. Men det är jag mot resten av hela europa så jag får låtsas att jag tycker om den, yeah you go norge! heh.... Och som vanligt kom sverige där bland de sista krakarna på 20 poäng och neråt, det sög. Men eftersom låten också gjorde det var det nog rättvist.

...Ska jag avslöja en fruktansvärd sak! Lika bra att det kommer från mig istället för att det ska läcka ut på något annat vis! (gabbumonen hade nämligen tänkt skriva det på apberget, inte för att jag oroar mig så mycket över det. Men ändå!)
Jag Sofia Lindgren Cortés,18 år, tycker om Johan Palms Emma-Lee.
Det är något svängigt med den, satte på den på Spotify och lyssnade då jag borstade tänderna och då slog det mig att den fakitskt är bra. Ja där sjönk hela min teori om att jag "har bäst musiksmak".
Sen har jag lyssnat ganska mycket på Green Day. Ja jag kanske ska börja hänga med fjortisarna trots allt. Vi verkar dela allt utom normal ansiktsfärg.Jag har i alla fall inte sagt att Videon är bra  eller att Johan skulle vara snygg heller

Behöver Du Hjälp? Ring POLIA

Yes jag kommer skriva VARJE dag, bara så ni vet! Ägda alla blir. Det är bara för att mitt liv är så intressant och jag kan helt enkelt inte låta bli om att skriva om allt.
Har i alla fall hittat de perfekta byxorna för imorgon, LILA yes, Läderbrallor! Visserligen liknar de kanske mer Spice Girls stilen än Rednex "Cowboys" men det gäller ju att.. eh... ja ni vet! Och på tal om kläder så planerar jag på att beställa några av dessa tröjor från David & Goliath:Ja jag tycker de är jätteroliga! Men något säger mig att jag är ensam om detta, jag är ju ensam om att tycka att min "What's worse than riding on the short bus? DRIVING the short bus"-tröja är lustig.
Dock är det så svårt att bestämma sig om vilken jag skall välja..jag menar det finns så många fler än dessa, Sen är det icke billiga och frakten- ajj ajj ajj! Så om någon vill beställa med mig så är det bara att säga till! Jag är villig paketdelare.

Nu ska jag lyssna lite mer på Cotton Eye Joe, plugga webbdesign, äta cookies och testa min nya läderbrallsoutfit!
Ska dessutom försöka att inte vara helskum i personer jag inte riktigt känner sällskap, men jag tvivlar på att jag kommer klara det också.

Öken Höken Själen

Känns helt fantastiskt att ha tillbaka min gitarr på mitt rum igen, efter att den varit ifrån mig i nästan två veckor. Två veckor utan min älskling! Nu djädrar ska jag spela, har dock inget nytt att komma med, men jag får helt enkelt träna in något nytt. Vad sägs som Emma-Lee med Johan Palm? Väldigt sött höhö...Katarina visste inte ens att det var han som sjöng den "Trodde det var typ något engelskt band som sjöng Emelie".
Jag hade ju fått höra att gitarren var sönder, att jag skulle vara tvingad att lämna in den. Men när jag väl kom till 4sound och berättade om min situation fixade de det i ett nafs. De var asschyssta och sa att jag skulle byta vänner efter mitt problem, samt att alla på Midgård tror att de kan allt. Vilket jag tror stämmer, jag tror jag kan (nästan) allt... Förutom att fixa gitarrer dårå.
Hmm.. alltså det var inte efter att de sa så som jag ansåg att de var schyssta; det var för att de gav mig min älskling, hel och vackrare än någonsin, tillbaka i mina händer. Önskar dock jag kunde lira lika bra som den ene av dem. Orättvis..varför kan ingen ge mig gratis gitarrlektioner? Det skulle vara ytterst uppskattat. Jag är lättlärd, skulle absolut inte vara en jobbig elev som behöver en minut på sig för att byta ackord. Nej nej,, det stadiet kom jag förbi redan i sexan.


  

- Våran video kommer äga ut detta. Jag är snyggare än henne, Anna kommer ha bommul i ögat , Hanna och Linn kommmer vara häftiga Cowboys. Kan det bli bättre? MVG here we come plus Läder. Undrar vart jag kan få tag på sådana brallor..

Fuck You Very Very Much

Cool jag känner mig med denna rubrik. Hårdare än vanligt så att säga, vet dock inte hur hårt det är att lyssna på Lily Allen. Hmm.. mja inte så jättecoolt kanske, men så länge det inte är The Veronicas eller Lady Gaga så funkar det- nämner jag lite sådär diskret annars kommer jag bara skena iväg på hur mycket jag ogillar sådan "musik" vilket skulle bli hyfsat utjatat i dessa tider.
Hur som helst så hade jag tänkt skriva om lite stilar, mode och kläder med mera lizzååååm! Ingen blogg utan sådant helt enkelt. Kom på detta efter att jag och Anna haft en trevlig dag på stan efter skolan, mycket utomordentligt bra faktiskt! Tror jag ska hänga mer på stan med Anna, vi verkar alltid få uppleva saker och ting tillsammans. Mums!
Nåväl, jag har insett att jag har en väldigt bra smak när det gäller den manliga looken! Varför kan inte fler killar klä sig så som jag vill? Om jag var grabb så skulle jag ha på mig det här:

-Hatt,
en snygg stråhatt eller något kap från en secondhand affär. (Inga Johan Palm hattar här inte. Blir aningen irriterad på fula personer som tror att de är snygga i sina HM hattar och mjukisbyxor)
-Svarta Stuprör, sådär snyggt slitna, men funkar bara till smala ben.
-Vit T-shirt/ Bandtröja, enkelt och snyggt (så länge det inte står Sven Ingvars eller liknande på tröjan)
- Kavaj , Oknäppt  såklart med upprullade ärmar, sen ska den vara mörk, Brun eller svart. eller Skinnjacka När det gäller den så ska den vara allt utom PLASTIG..uh..får rysningar av det där blanka shittet.
- Lackskor, långa, spetsiga och blanka. Svarta eller bruna. Eller Converse Allstars/ Vans Slip On
- Wayfarer brillor,
lite sådär filmstjärna
- Sjal eller Halsduk, kanske inte jämt men till kavajen skulle det funka

Skulle såklart,om jag var kille, ha lockigt brunt hår och gröna ögon (.. fast jag har inte gener för gröna ögon men annars så). Tänk vad snygg jag skulle varit! Alla tjejers dröm.- Typ som han,fast snyggare.

Jag Kommer Inte Ta Skulden

Fuck it... Jag kan inget av matten.
Jag tror jag sov bort allting, det försvann precis där då jag somnade tror jag.
IG här kommer jag... Haha jag är så osmart att jag till och med har GLÖMT vad IG står för..Hmm..På riktigt. Jag kommer inte på det. Ja jag suger.
Kollar  föresten igenom papperna nu, kan fucking inget. Inte ens P Q formeln som jag var så säker på.
Nedrans mattematik! Fast jag kan ju alltid jobba hos en av bönderna här i byn, känns tryggt att ett IG i matte B inte behöver hindra mig till att försörja mig (med mjölk) i framtiden. Bajs

Som Nån' Kärring

Imorgon är det mattenationella. Taggat, känner redan hur de där fyra timmarna tar kål på mig. Det är inte lätt att ha svårt för matte i denna värld. Jag har sagt det förr och säger det igen, Matte är inte logiskt! ingenstans... De som anser att matte är logiskt TROR bara att det är så eftersom de vill vara smartare än alla andra, och låtsas att de kan allt, fast egentligen kan dom ungefär lika lite som jag- men får ändå rätt.
Men ja jag erkänner, jag skulle också vilja vara en av dem. I alla fall imorgon.
Har dock laddat upp med en coco eller vad den nu heter, hoppas på att den innehåller en massa algebra och linjäraekvationer...tyvärr stod det inget sådant på ingredienserna men man kan ju hoppas.
Skolan känns hur som helst väldigt otaggad. Jag som hade tänkt skolka idag, men gud straffade mig för mina hemska tankar! Så där fick jag sitta på spanskalektionen och skriva den nedrans uppsatsen av en bok jag inte ens läst ut. Tur att det gick bra...höhö
Är föresten expert på att låtsas låta rösten brytas. Gabriel visste nämligen inte vad det betydde, så jag sjöng "I will always love you" för att demostrera.
" And IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiihhhiiiiiiiaaaaaaiiihhh " ja okej, det låter bättre än vad jag kan skriva.
Gabriel blev sjukt imponerad och trodde det var äkta, tyvärr fick jag erkänna att det var fejk. Han blev måttligt besviken men skrattade ändå.
Nej nu ska jag ta tag i den här fucking matten!
(Har fucking på hjärnan efter att ha visat alla olika versioner av Skogsturken till katta och henrik igår. Våra favoriter blev orginalet, fjällturken och skolturken)


Vargar Fromma Som Lamm

Klev upp hyfsat tidigt med tanke på när jag gick och la mig igår. Seriöst så måste jag skärpa till mig. Har knappt skrivit talet alls och de kapitel jag skulle läsa på Odjurens Stad har jag knappt kastat en blick på. Jag inser helt enkelt inte allvaret gällande skolan. Så nu måste jag göra 123456677 saker, yey.
Ska dock börja med att radera alla mina sms på mobilen. Har haft fullt ett bra tag, sådär att man måste radera några för att få in nya. Men nu ska alla bort! Och lika bra det antar jag.
Men har valt ut mina favoritsms här:

AnnaLinstead:
"Jaha men jag måste äta lunch..Då kanske jag inte hinner, men jag ska försöka snabbäta, måste bara fixa med det vi filmat först, jag kommer så fort jag kan, dö Inte!"
- kändes tryggt med Annas stöd under Last Man Standing

YO!
" Okej, älsk du sötnöt"
- Blev aningen glad när jag fick detta sms
tyvärr kom detta en minut senare:
"Oj, fel! Förlåt!"

Nina Spanien:
"Hey Sofia! Soliga hälsningar från spanien, tänkte bara säga att jag precis high fivat med jason mraz här i madrid! Ps. 30 grader varmt. Puss/Nina"
- Tog evigheter innan jag insåg att hon "high fivat".. trodde hon skrivit fel på T9....

Random Nummer:
"Bussar Imorgon: 11.40 vasaplan. 13.30 busstation. 15.00 både station och vasa, 15.20, 16.00. Jag älskar dig/ Din William"
- Okej detta är inte ett roligt sms. efter detta sms förändrades nämligen ALLT. Ett vackert minne dock, sista smset Will skrev att han älskade mig. Snyft! haha. Nu skriver vi bara hatsms till varandra.. Jag skojar alltså

AnnaLinstead:
"Jag vet! Det kändes verkligen som kalaba någonting..."
- Jag och Anna hade grubblat i evigheter över ett visst bandnamn. Blev aningen besviken när det inte var lika knasigt som jag hade trott...

Aron:
" Åh vad dålig du är!"
- Så jag blir bemött varje dag...

Random Nummer:
"Hej! Kom ihåg att gå in på fronter och besvara enkäten. Det är mycket viktigt! Vänligen/ Ulrica din ElvA"
- Hatar sånna här sms. Man hoppas på något roligt men sen blir man bara besviken

Alex:
"Kan du skicka smset igen tror du? Hela gick inte fram"
- Ibland hatar jag att min mobil är så gammal, den sparar nämligen inte smsen jag skickar. Så när man skrivit något jättelångt och så kommer det inte fram så ,jävlaskit! Jag var den första på skolan som hade MP3 på mobilen, så nu fattar ni hur gammal den är.

Gabbumonen:
"Kom!"
- Gabriel var rädd i garaget, jag rusade dit men det var inte så farligt som han trodde..

Hannes:
"Ok, vi dyker väl upp om ett tag, måste äta osv"
- Hmm..undrar vad som menas med att "Äta osv." Vad är och så vidare liksom?...Knivigt läge

Helén:
"Oj är det så lång kö! Är det många som du känner igen? ja det skulle jag kunna göra. Vara sällskap, vill du/ni ha något så kan jag ju ta med- typ godis, vatten, kortlek..(fick plötsligt en väldig dryg mammakänsla: "sofia du kanske behöver en mössa och en varm tröjja"..Du kan ju höra av dig när du anmält dig eller om något otroligt händer"
- Ibland är Helén verkligen världens mysigaste

Mamma:
"Vad tuff du är tycker pappa och jag- vi är stolta över dig"
- När sina föräldrar säger sådant känner man sig så  otroligt duktig

Helén:
"Träffade nyss Bagge"
- Fuck you

Viktoria F:
"Gissa vem ja har sett idag?"
- Fuck you harder!!!!!!!!!!!! jag blev hjärtekrossad

Henrik:
"Aha, jag slutar ju tolv med då får du "varorna" på stan då...Jag hör av mig när jag har slutat"
- Viktiga affärer görs upp..väldigt mycket hysch hysch

Så ett smakprov! Hejdå alla vackra och mindre vackra sms.Vid Köp Av Klockarmband- Gratis Påsättning

Medan jag funderar hur jag ska börja mitt tal lyssnar jag på Regina Spektor. Har insett att jag inte alls tycker om alla hennes låtar. Vissa skiljer sig så enormt från varandra så att det nästan är lite mysko.
Hmm... har grubblat nu här över Spotify och har kommit fram till att de låtar jag inte tycker om är:
Better, On The Radio, Field Below, Samson och Edit.
Däremot är
Us, Chemo Limo, Mary Ann, Consequence of Sound, Ghost of Corporate Future och Hotel Song
motsatsen. Tja varför inte hela Soviet Kitsch albumet,


Äntligen På Väg

Tjabba Dudes!
Nu har jag en ny blogg, min tidigare är ett minne blott- dock ett väldigt vackert minne
Men nu väntar ett nytt liv och jag är redo för det. Så varför inte börja med en ny blogg liksom.
Ska försöka att använda ett gott språk och använda mig av korrekt svenska, samt ALLTID kontrollläsa innan jag publicerar inlägget. Annars slutar det ofta med att jag skriver elelr och inet- typiska felstavningar.
Har även det stora problemet att inte använda mig av punkt men det ska bli ändring på det med.
Justja, bloggdesignen kommer få vänta ett tag, har inte så storlust att använda mig av massa koder i detta nu. Har nämligen nog av dem på webbdesignen.
Hur som helst så antar jag att det är dags att börja skriva på mitt fantastiska tal på engelskan. Visserligen kan jag ämnet jag ska tala om, men tyvärr tvivlar jag på att det kommer hålla sig i klass med vår Konung Carl XVI fantastiska tal. Nåväl jag är bra på annat. Som på att kommentera hur dåliga alla är på Robinson.
Ja, jag kollar på Robinson. Eller kollar och kollar, såg det idag och jag fastnade.
Eller okej, jag fastnade extra mycket för den snygga läkaren Lukas. Mums! Hans vackra mustach är något jag inte skulle tacka nej till. Sen är lukas ett väldigt vackert namn, min andra son ska helt klart heta Lukas.
Dylan och Lukas....inte illa


                                                


 - Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0