Alla tjejers blodiga önskedröm

Nej jag snackar inte Robert Pattinson och sin groteskt glittriga grådöda kropp i Twilight. Jag talar äkta blod- som i Libresse.

 

Igår hämtade jag äntligen ut min vinst på Ica supermarkets postombud. Ett femkilo paket jag tack vare min våghalsighet och skrivartalang i detta bidrag (eller så kanske jag bara var snäppet bättre på att formulera mig än fjortisarna som berättade om sina "twiiistade" fyllehistorier) blivit sänd.

 

Hetsigt slet jag upp paketet som var ordentligt ihoptejpat med bara händerna!! (och en sax). Och där i, där innuti kartongen, låg diverse produkter från Libresse. Tamponger i alla dess storlekar! Intimservetter! Massor av presentkort på Nelly.com! Bubbelplast! Åh! Det var som om Julafton plötsligt ägde rum i självaste september!

 

Nu är ni allt bra avundsjuka töser små! För att inte glömma att nämna mina 10 biobiljetter. Detta sanitetspaket har förgyllt mitt liv.

 

 

Tänk, under och bakom alla dessa askar finns minst en rad till. Bara för att kasta ljus över perspektiven. Nåväl, nu ska jag packa klart! Mitt flyg lyfter ju snart.
Ha det ghött.

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=ALVA-BkK8Zg

2011-09-29 @ 00:57:05
Postat av: Anna

BUBBELPLAST???! Oh sweet baby jesus, jag blir avis!

2011-09-29 @ 14:53:24
URL: http://typinte.blogspot.com
Postat av: karla

lyyxxx! grattis ;D

2011-09-29 @ 16:42:21
URL: http://hushprettybabe.blogspot.com/
Postat av: Felicia

ahahaha, vilket pris! men rätt så fett, är ju sura pengar man slänger ut sådär. grattis :D

2011-09-29 @ 20:09:01
URL: http://feliciadavidsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0