Lights Will Guide You Home

Ja som ni säkert märker har den här bloggen inte varit särskillt aktiv. Dels för att jag inte varit på humör alls för att skriva, dels för att jag varit i Stockholm och dels för att vårt internet här i bushen inte har fungerat.
Men nu sitter jag åter här framför datorn för att skriva ett inlägg. Ett inlägg som kanske inte direkt sprutar ut regnbågar och rosa blombuketter.
Linn fick en fin minnesstund i Valhalla idag. Det var så vackert och så stillsamt att jag ville krama hela ögonblicket. Från Fix You tills dess att alla ljuset tänts. Om hon bara fick veta hur många människor som samlats för att hedra minnet av henne.
Varje tår jag fäller för dig Linn är för varje tanke.

Här kommer bilder från min Stockholmsresa.
Får visa mina shoppingkap, bland annat min balklänning, senare.

 

 




Kommentarer
Postat av: Twissy

*Sv:* Jorå, det stämmer nog :P Älskar att träna. Det är det ända sättet för mig att hålla formen eftersom jag äter så himla mycket.

2009-11-04 @ 21:54:38
URL: http://twissy.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar: Åh, tack! Mina glasisar är av märket Jasper Conran, köpta hos specsavers förra året :)



Jag har spelat piano sen jag var tio, så jag tycker att det är mycket lättare än gitarr :P Spelar mest fingerplock på gitarren nu, därför det är så svårt.. Och på pianot kan tonerna inte låta falskt (om det inte är ostämt förstås), svårare att få till en snygg ton på gitarr..

2009-11-04 @ 22:02:08
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: emma

sv; tack så mycket!:)

2009-11-04 @ 22:02:36
URL: http://emmatjernlund.blogg.se/
Postat av: SANDRA

Jag håller verkligen med dig.

Men det är en hel del som inte gör det ^^

2009-11-05 @ 07:46:32
URL: http://sjacovic.blogg.se/
Postat av: natalij

sv ; yes she does älskar henen ! du , nu vet jag inte längre ifall det inte är svin influensan . idiot doktorn ringde tydligen hem till oss igår och prata med mamma så hade han sagt att dom inte tog just det provet att jag skulle vänta tills på fredag och sen åka upp till sjukhuset . inte konstigt att folk dör :S tänkte ställa en snabb fråga till bloggare , vad tycker du om läpp penna ? jätte mörk då .. Skulle du kunnat använda det ? puss ;D

2009-11-05 @ 16:58:35
URL: http://lowoncrack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0