I nuläget är jag kapabel till att mordhota och smörja in mig själv i jungfruolja

Seriöst. Funderar på att plundra Apoteket. Hota apotekarna i sina långa vita rockar och kantiga glasögon med svarta bågar med en skalpell tryckta mot strupen. Jag kommer stirra stint på dem, låta dem känna det kalla bladet trycka mot deras pulsåder som pumpar likt en rädd och vilsen hares, och sedan väsa: "Se på mig!! Ser du?!" Tvinga dem att se på mitt groteska munsår och där efter skrika "Jag är ett monster! Ett jävla monster! Gör någonting åt det...NU!" Och apotekaren kommer livrädd nicka gång på gång och med darrande röst säga "Ja..ja..jaa..ja-a-g kan hjäl-lp-lp-a". Och då kommer jag släppa stackarn ur mitt grepp, skratta och säga "Bra!" samtidigt som jag plockar bort gamla matrester mellan tänderna med skalpellen.

 

Fast nu har jag ingen skalpell. Eller sånt där snaggat hår som jag förväntar mig att brottslingar har. Eller ens förmågan att hitta en annan människas puls. Men ett groteskt munsår, det har jag däremot! I nuläget känns det som att det bara blir större och större. Snart kommer jag bara vara ett stort vandrande munsår. "Hej Sofia..nej menar Munsåret!" kommer folk att säga. Jag kommer stå i tjock stil i Gula Sidorna. Man kommer kunna finna mig med GPS. Cirkus Cirkör kommer febrilt ringa mig i hopp om ett kontrakt. Obama kommer hålla ett hyllande tal för amerikanerna som må vara tjocka, men inte alls munsåriga. Och jag kommer snyftande smeta på mer och med salvor, utan att det gör någon verkan.

 

Mamma sa att jag skulle kladda på olivolja. Olivolja är tydligen bra för allt. Litar dock inte fullt ut på denna Olivträdets gåva. Eller kanske mamma egentligen. Under min ungdom hade jag väldigt fett hår. Det hängde i stripor och jag kände en viss själsfrändskap till Professor Snape av någon anledning. Så en dag sa mamma att jag skulle massera in olivolja i håret. Och eftersom jag liksom många andra ser upp till min mor lydde jag hennes råd och det hela slutade med att mitt hår inte bara blev ännu oljigare- det skiftade nästan i mossgrönt och stank oliver. Men, det kan ju vara värt ett försök.

 

Nu ska jag och mitt munsår se klart matchen! GO SCHWEDEN! FRISKT HUMÖR! SKJORTAN HÄNGER UTANFÖR

Adiehu!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0