Allt Som Du Gör Blir Till Pärlor

Rädslan över att sluta som bankrutt och tvingas sova på en smutsig trottoar med en kartongbit vid fötterna där jag med svart tuschpenna klottrat texten PLEASE HELP ME, I'VE GOT NO MONEY. NOW I CAN'T GO HOME- har börjat avta. Jag känner mig allt mer säker gällande allt som har med resan att göra. Visserligen så kan jag ligga vaken en stund om nätterna och tänka hur det är att sova i en ranglig säng med en knagglig madrass och en lånad smutsig filt. Men sen somnar jag sött. Som ett barn.

 

Därför har jag idag när jag och Jessica traskat in på de flesta secondhandbutiker här på söder unnat mig en liten liten present. (Även om jag just igår faktiskt gick lös på Apoteket. Köpte upp hela affären. Nåja inte hela, men slutade på en summa på över åttahundra kronor. Fast det var ju saker jag behöver,  v e r k l i g e n behöver. Så som myggmedel, åksjuketabletter, resorb, plåster, solkräm osv.)

- God jul och gott nytt år Sofia Önskar Sofia. Här får du en sockersöt klänning att ha då klockan slår tolv och färger exploderar i den svarta skyn. Det är du värd.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Felicia

åh. herreminskapare. :O:O det där måste vara den maximalaste nyårsklänningen! jäääklar vilket jobb att brodera dit alla pärlor!!! men hur fin som helst, vilken tursam flicka du är (:

2010-12-28 @ 19:17:42
URL: http://frokenfelicia.wordpress.com
Postat av: felicia

Men jesus! Helt underbar!

2010-12-28 @ 21:38:11
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Nina

Du kommer se helt smashing ut! jag är avis!

2010-12-28 @ 22:48:37
URL: http://ninaevonnes.blogg.se/
Postat av: Malin

Wow! Den ser ut att vara ungefär hur fin som helst!

2010-12-30 @ 01:33:00
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0