Hejdå Sverige!

Mina päron har inhandlat en ny dator. Den är spejsad och tangentbordet har till och med norska/danska bokstäver ifall jag nu skulle få för mig att skriva till någon dejlig dansk/norsk. Det enda problemet är musmattan, som består av en plywoodskiva (?). Min pappa är så uppfinngsrik och tar till sina bästa medel när det behövs. Men nu ska jag vara väldigt kortfattad och inte dra ut med mina inre monologer och om hur mycket jag ogillar när folk som känner varandra i bussen inte sitter bredvid varandra, utan envisas med att utföra sina konstanta konversationer med att skrika från det ena sätet till det andra, sådär att det inte spelar någonroll om du har på högsta volym i hörlurarna... Nej, nu ska jag komma till saken:
Jag åker imorgon, jag och Carro tar flyget från skellefteå vid 23-någonting, väl i Tunisien ska jag försöka uppdatera denna blogg med så mycket från resan som möjligt. Där finns internet , och mina båda kameror ska självklart med! Så räkna med en aktiv blogg, för här ska det skrivas!
Ha en fin vecka ni i Sverige så ska jag chilla på stranden.


Kram.


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, tack! Ja, det var verkligen pillrigt. Jag tröttnade ju i somras och hade en liten paus på sisådär 10 månader :P



Ha så himla skönt på semestern nu! Jag är avis!

2010-05-13 @ 23:03:34
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Peter

ah, du lyckades med youtube ;), jo jag gick i en liten småortshåla (lammhult, "möbelriket") i småland en bit norr om växjö, där alla killar (förutom jag och mina vänner) gick ut på rasten och lät sina mopeder gå på tomgång året runt.. haha, those were the days. ha det bra i tunisien!

2010-05-13 @ 23:53:29
URL: http://lanterna.blogg.se/
Postat av: Vaha

Japp, det är exakt som Cesar säger. Men det gäller inte när det handlar om yngre barn. Även om du har föräldrar som uppfostrar sina barn väl så kan något barn alltid vara en "djävul" om du förstår vad jag menar. Barn är mer komplexa än hundar. Och lite stryk ibland tror jag bara är nyttigt. Jag tror även att många är rädda för barnaga eftersom att man knyter ihop aga med ren misshandel av barn. Så behöver det inte vara. En örfil är en kraftig markering men knappast något som förstör ett barn. Tvärtom så hjälper det. Så tycker jag i alla fall :)

2010-05-14 @ 07:21:49
URL: http://vaha.blogg.se/
Postat av: Jonna

sv: vad avundsjuk jag blir! Jag vill också till Tunisien :P var där i somras (:



Jag ska nog till Magaluf, slutet av sommaren tror jag. Hahah ja Vildmarksdan ska bli så hiiimla roligt! :D

2010-05-14 @ 09:49:47
URL: http://jonnalund.blogg.se/
Postat av: Felicia

Åh! Ha så kul!

2010-05-15 @ 12:30:17
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Felicia

Göh, så orättvist! (haha) ha det jättebra!!! :)

2010-05-15 @ 19:17:26
URL: http://ohyikes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0