Faller Jag Nu Går Jag Sönder

Rast.
Tittar på almanackan där November pryds av en älg ute på ett dimmigt fält. Bilden är döpt till Skogens Konung av en viss munmålare vid namn Perry Simms. Duktig kille det där.
Dagens datum; Sjätte november. En röddag. Alla helgons dag. Tyvärr ingen storhelg vilket betyder tiotimmars vanlig helglön. Och bara en månad, en vecka och fyra dagar kvar tills jag måste ha packat ryggsäcken och ordnat med alla de saker jag måste göra.
Som att:

 

- Ta Hepatit B sprutan.
- Fara på banken för att skaffa nytt kontokort (eftersom mitt nuvarande går ut den elfte maj) samt ordna så att mamma får fullmakt över mitt konto.
- Beställa linser för de månader jag skall vara borta.
(- Boka tid hos tandläkaren, med tanke på att jag efter januari, måste betala för ohyggligheterna.)
- Läsa på om Nya Zeeland (som är det enda land jag just nu är aning osäker på. Hoppas det finns någon vettig och någorlunda ny bok på biblioteket).
- Ta fotokopior över alla papper, biljetter och ID-handlingar.
- Se över vilka kläder jag ska ha med mig.
- Skriva packlista!

 

Och köpa:

 

- Ett USB att ladda upp alla dessa bilder jag kommer att ta.
- Nya hörlurar (INGA Koss! På ett år har jag spenderat pengar på två stycken som bara gått sönder. Fina pengar rakt i soporna).
- Myggmedel/Myggsift, det sista jag vill ha är Malaria (även om jag inte kommer befinna mig i riskzonerna).
- Underkläder (och inget med spets och krusiduller, nu snackar vi bekväma).
- Vandringsskor
- Regnjacka
- Övrigt smått och gott som jag inte kommit i underfund vad det är ännu.

 



Har lite kläder jag ska sälja på tradera, för att få in några små väl behövda slantar. Har dock inte bestämt mig vad jag ska göra med min balklänning. Visserligen köpte jag den för under fyrahundra kronor, men jag är så girig. Vill ha minst tusen för den. Och en tusenlapp hade inte varit fel. Men det vore förstås en önskedröm. Tror nog jag behåller den ett tag till. Tillfällen att använda den? Jorå. Jag ska nog hitta ett...Någon gång...

 







Kommentarer
Postat av: Jonna

sv: det gick faktiskt galant :P jag börjar den 14e december. min blogg kommer nog ligga i vila tills vidare, men strax innan jag flyttar till fjällen drar den igång igen med ny design och nytt innehåll :)

2010-11-07 @ 12:17:55
URL: http://jonnalund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0